Efsane Dergi Fırfırik ölümsüzleşecek!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 03.07.2013 12:56:00

RADARHABER / ERZURUM 

Muzaffer Taşyürek'in başkan yardımcılığına getirilmesinden sonra kültür hizmeti atağına geçen Palandöken Belediyesi, ''Fırfırik albümü'' ile yeni bir faaliyete de imza atmaya hazırlanıyor..

ESPRİLER ALBÜM OLUYOR

Kardelen TV'de canlı yayınlanan 'Murat Ertaş'la Divit Kalem' proğramına katılan Fırfırik Dergisi sahibi Vedat Refayeli, 10'ncu yılında Fırfırik Mizah Dergisi'nde yayınlanan esprilerden oluşan bir albüm için Palandöken Belediyesi'nin olumlu cevap verdiğini açıkladı. 100'ün üzerinde esprinin yeralacağı albümün gelecek kuşaklara da aktarılmasının sağlanacağını belirten Refayeli, bu sayede 'Türkiye'nin en uzun soluklu şehir mizah dergisi Fırfırik'in, böylelikle ölümsüzleşeceğine de vurgu yaptı.

VEDAT REFAYELİ: FIRFIRİK ÖLÜMSÜZLEŞECEK

Vedat Refayeli, dergide yeralan köşe yazarları ve aralarında belediye başkanlarının da olduğu siyasilerin de bulduğu esprilerin, 'ortaya karışık' ana başlığıyla sunulacağını açıkladı. Kuşe kağıda basılacak olan albüm için Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a teşekkür eden Refayeli, '' Şu ana kadar 360 sayı çıkan Fırfırik'in bütün sayıları elimizde mevcut değil. O yüzden biz de hiç olmazsa elimizde bulunanların bir kısmında yayınlanan hiit esprileri bir yerde toplamayı hedefledik. Bu albüm sayesinde Fırfırik hem ölümsüzleşecek hem de bu sayede Fırfırik yaşatılacak'' dedi.Refayeli ayrıca, Ramazan sonrasında Fırfırik'in kaldığı yerden yayınına devam edeceğini de bildirdi..

 

Etiketler : Erzurum, Fırfırik, dergi, Vedat,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler