Kampüsün sesi yayın hayatına başladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 20.05.2014 12:00:00
Atatürk Üniversitesi öğrencileri tarafından çıkarılan Kampüs’ün Sesi Gazetesi yayın hayatına başladı.
Kampüsün sesi yayın hayatına başladı

RADARHABER / ERZURUM

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri tarafından çıkarılan Kampüs’ün Sesi Gazetesi yayın hayatına başladı. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 3. Sınıf öğrencileri tarafından çıkarılan Kampüs’ün Sesi Gazetesi, yayın hayatına başladı. 16 sayfa olarak hazırlanan gazete, Atatürk Üniversitesi’nde açılan stantta öğrencilerin beğenisine sunuldu. Akademisyen ve öğrencilerden tam not alan gazete, kampus içerisinde ücretsiz olarak dağıtıldı.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda gazetenin İmtiyaz Sahibi olan Kağan Alparslan Çakır, gazeteye ilginin yoğun olduğunu söyleyerek, “Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri olarak, arkadaşlarımızın ellerinden kesinlikle bırakamayacakları bir gazete hazırladık. O sözümüzü tuttuk ve gazetemizi öğrenci arkadaşlarımızın beğenisine sunduk. Gazetemiz, hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Üniversitemizin Rektörü Sayın Hikmet Koçak hocamız başta olmak üzere, tüm dekanlarımız ve hocalarımız bizlere kutladı, tebrik ettiler. Gazetemiz ilk sayısında büyük takdir ve beğeni topladı. Bu vesileyle Kampüs’ün Sesi Gazetesi üniversitemize ve tüm arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Daha nice sayılara diyoruz’’ şeklinde konuştu.

KAMPÜSE RENK KATACAK
Atatürk Üniversitesi kampüsünde kurulan stantlarda dağıtımına başlanan Kampüs’ün Sesi Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Kadir Burak Yıldırım ise, gazetenin üniversitede bir marka olacağını söyledi. Yıldırım, “Üniversitemizde öğretim gören tüm arkadaşlarımızın içerisinde bir şeyler bulacağını umduğumuz gazetemiz gelecek yıllarda bir marka olacak. Bu anlayış ve inançla hareket ederek, dopdolu bir gazete hazırladık. İlk gün itibariyle arkadaşlarımızdan yoğun ilgi gördük. Ücretsiz olarak dağıttığımız gazetenin gelecek yıllarda da devam edeceğini umuyoruz. Gazetemiz hocalarımız ve arkadaşlarımız tarafından takdir edildi. İlk sayımız olması nedeniyle bazı eksikliklerimiz olabilir, ancak ikinci ve sonraki sayılarımızda yaygın gazetelerin seviyesinde olacağına inanıyoruz. Sonraki sayılarımız çok daha iyi olacak. Gazetemiz üniversitemize ve arkadaşlarımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Etiketler : Erzurum, kampüs, radyo, iktisad,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler