New Holland Erzurum'u coşturdu!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 10.07.2013 14:40:00

RADARHABER / ERZURUM 

Geçtiğimiz 2 yılda, 75 bin kişiyi misafir eden New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası, 29 günde 29 ili dolaşacak. Kumpanya, geleneksel Ramazan eğlencelerini  Erzurumlularla buluşturdu.Erzurum, 10 Temmuz 2013- Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Türkiye’yi doğudan batıya dolaşacak New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası; 9 Temmuz Salı günü Erzurumlularla buluştu.


ÜNLÜLER ERZURUMDAYDI
Geleneksel Ramazan eğlencelerini Erzurumlularla ücretsiz buluşturan kumpanya, sevilen tiyatrocu Sümer Tilmaç ve ekibinin tiyatro oyunlarına ev sahipliği yaptı.  Bu yıl Türkiye genelinde 50 bin kişiyi ağırlaması hedeflenen New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası, Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin 29 ilini dolaşacak.
TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası etkinlikleriyle ilgili olarak şunları ifade etti: “TürkTraktör olarak, Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilerimize geleneksel Ramazan eğlencelerini ulaştırıyoruz. Ramazan coşkusunu, Erzurumlularla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Geleneksel Ramazan kumpanyamızın her geçen yıl daha fazla ilgi görüyor olması bizi çok mutlu ediyor. Ramazan ayının hepimize bereket getirmesini diliyorum.”

TİYATRO GÖSTERİSİ COŞTURDU
Kumpanya etkinlikleri kapsamında; Sümer Tilmaç başta olmak üzere, yılların usta tiyatrocuları Ercüment Balakoğlu ve Ahmet Çevik’in de aralarında bulunduğu ekibi ile izleyicilere keyifli tiyatro oyunları sahnelendi. Kumpanya kapsamında ayrıca; çocuk oyunları, sihirbaz, ateşbaz, hokkabaz, meddah, orta oyunları gibi geleneksel eğlenceler de sunuldu. 
Etiketler : Eruzrum, kumpanya, Ramazan, Sümer,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler