O ses Vali, finalist Palandöken...

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm MAGAZİN Haberleri 21.01.2014 00:00:00
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, O Ses Türkiye'nin finalinde, Palandöken'in reklamını yaparak alkış aldı.
O ses Vali, finalist Palandöken...

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, reyting rekorları kıran müzik yarışması O Ses Türkiye'nin finalinde, Palandöken'in reklamını yaparak alkış aldı. Erzurumlu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye'nin bu gece finali yapıldı. Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Athena'nın jüri üyeliğini yaptığı Star TV'de yayınlanan yarışmanın final gecesine, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak damga vurdu. Vali Ahmet Altıparmak, Acun Ilıcalı ile irtibata geçti. Ilıcalı, Erzurum Valisi Altıparmak'ın kendisini aradığını ve Palandöken ile Konaklı'daki 21 pistin tamamen açık olduğunu ve "Türkiye'de kar yok, yurt dışına gidelim" düşüncesindeki herkesi sömestr tatili için Erzurum'a davet ettiğini duyurdu. Özellikler final bölümü olduğu için milyonları ekrana bağlayan yarışmayı Palandöken ve Konaklı'nın tanıtımı için fırsata çeviren Vali Ahmet Altıparmak, büyük bir alkış aldı. Acıun Ilıcalı'da Vali'nin çağrısını ekrandan duyurarak iyi bir Erzurmlu olduğunu birkez daha gösterdi.

VALİ ACUN'A TWETTER'DEN TEŞEKKÜR ETTİ
O Ses Türkiye'nin finalinde Erzurum ve Palandöken'in reklamını yapan Acun Ilıcalı'ya twitter hesabı üzerinden teşekkür eden Vali Altıparmak, "Erzurum'un vefakar evladı sevgili Acun Ilıcalı'ya tüm Erzurumlular adına çok çok teşekkür ediyorum" dedi. Vali Altıparmak'ın bedavaya getirdiği Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi reklamı, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Twitter'da konuyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

Kerim Bingöl ‏@kerimbingol   Erzurum Valisi Sn. @a_altiparmak 'ın O Ses Türkiye finalinde yarıyıl tatili için Palandöken'e yaptığı davet şehir için müthiş reklam oldu.

Hidayet GULTEKİN ‏@HidayetGLTEKN  O ses Türkiyede Antalya Valilerimizden şimdilerde Erzurum Valisi @a_altiparmak mesajı okundu. KAR GÖRMEK İSTEYEN ERZURUMA GELSIN.

Mehmet Şener ‏@mehmetysener  Vali Dr. Altıparmak, Erzurum'u turizim kenti yapabilmek için işin içine yüreğini koymuş bir yönetici.

sagip ‏@SagipSezginer  Sayın valimiz @a_altiparmak O Ses Türkiye aracılığıyla Palandöken'de 21 pistin açık olduğunu ve sömestre için herkesi Erzurum'a davet etti.

 

Etiketler : Erzurum, Palandöken, rekor, reklam,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler