
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
'Lider Çocuk Tarım Kampı' Sona Erdi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 09.06.2015 11:12:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ilkokul çağındaki çocuklarda tarımsal farkındalık oluşturmak için düzenlenen “ Lider Çocuk Tarım Kampı” sona erdi.Erzurum’da İlkokul çağındaki çocuklarda tarımsal konularda farkındalık oluşturmak için “Lider Çocuk Tarım Kampı” adı altında İMKB İnönü İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine doğa bilinci, çevre farkındalığı kazandırmak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenilirliği konularında bilgi vermek amacıyla Ziraat Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği, Orman Bölge Müdürlüğü, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü gibi tarımsal faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara gezi düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerde, öğrenciler uygulama alanlarında konunun uzmanları tarafından bilgilendirildi. İlkokul çağındaki öğrencilere eğitim modülüne uygun çeşitli konulardan oluşan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan eğitim filmleri izletildi. Eğitim süresince çocukların yemek ihtiyaçları karşılandı ve çeşitli hediyeler verildi.
Kampa katıldıkları için çok mutlu olduklarını, keyifli vakit geçirdiklerini ve yeni bilgiler edindiklerini söyleyen öğrenciler, bu imkânı sağlayan ve kendilerine 3 gün boyunca rehberlik eden tarım müdürlüğü personellerine teşekkür ettiler.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı