Açtığı yolda ilerleyeceğiz...

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 09.11.2013 16:42:00
Başkan Küçükler, Atatürk’ün 75. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Açtığı yolda ilerleyeceğiz...

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Türk Milleti’nin, dün olduğu gibi bugün de gönlündeki Atatürk sevgisiyle, çağdaş değerlere ve Cumhuriyete olan bağlılığı ile Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ilerlediğini söyledi. Başkan Küçükler, Atatürk’ün 75. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının yıldönümünde bir kere daha şükranla yad ettiklerini belirten Küçükler, Atatürk’ü, fikirleri, eserleri ve fedakâr gayretleriyle de andıklarını belitti. Başkan Küçükler, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıldönümünde minnet ve rahmet anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adayan bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, hayatı boyunca büyük başarılarla başka milletlere de örnek olan büyük bir lider ve devlet adamıdır.”

“TÜRKİYE BUGÜN ARTIK DÜNYA DA SAYGIN BİR ÜLKEDİR”
Başkan Ahmet Küçükler, Türkiye’nin bugün dünyada saygın bir ülke olduğunu bildirdi.“Ne mutlu ki, kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti bir demokrasiyle taçlanmış olarak yine onun işaret ettiği hedefler istikametinde varlığını sürdürmektedir” diyen Küçükler, şöyle devam etti: “Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır. Türkiye, bugün Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet değerlerimizi her türlü siyasi ve toplumsal tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet, şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Etiketler : erzurum, atatürk, kasım,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler