Ahmet Küçükler Karayazı'da!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 28.06.2013 18:57:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler Karayazı İlçesini ziyaret ederek halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Karayazı ilçesinde halk ve esnafla buluştu. Karayazıdaki vatandaşlar Ahmet Küçüklerin büyük bir coşkuyla karşılarken Başkan Küçükler, halka iç içe adına ilçe ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi. Küçüklerin Karayazı İlçesini ziyaretinde, Karayazı Belediye Başkanı Seyfettin Kırık, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız, Karaçoban Belediye Başkanı Sedat Gümüş, AK Parti il teşkilatı, iş adamları ve köy muhtarları, esnaf ve halk eşlik etti.

"İLK DEFE İLÇEMİZE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GELDİ"
İlçe ziyaretlerine Karayazı’dan başladığını söyleyen Küçükler, “İlk olarak Karayazı ilçemizi ziyaret ettik. İlçelerimizdeki sorunları gidermek ve esnafın dertlerini dinlemek adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizi daha güzel hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçelerimizin yükü bize geçmiş oluyor. Bütün bu çalışmalarımızın hepsi ilçelerimizin daha iyi hizmeti içindir. Ramazan etkinlikleri bu yıl sadece merkezde değil bütün ilçelerimizde gerçekleştirilecek.” dedi.

Karayazı İlçesi Belediye Başkanı Seyfettin Kırık, ilk defa ilçelerini bir büyükşehir belediye başkanının geldiğini söyledi. 

Etiketler : Erzurum, Başkan, Karayazı, başkan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler