Akdemir ailesinin mutlu günü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 10.07.2023 13:03:00
Sevilen iş insanı İdris Akdemir'in oğlu Alperen, erkekliğe ilk adımı attı.
Akdemir ailesinin mutlu günü

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un başarılı ve saygın iş insanı Münir Akdemir'in torunu, ve yinsevilen iş insanı, siyasetçi vErzurumspor Başkan Yardımcısı İdris Akdemir'in oğlu Alperen, düzenlenen görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı. AK Parti İl Başkan Yardımıcısı, Erzurumspor Başkan Yardımcısı ve ilimizin başarılı iş insanı İdris Akdemir, Hac farizesini yerine getirdikten sonra oğlu Alperen Akdemir'in sünnet düğününü de yaparak çifte mutluluk yaşadı. Recep Tayyip Erdoğan fuar merkezinde düzenlenen sünnet düğününe, Büyükşehir Belediyesi Genel Serketeri Zafer Aynalı, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, İlçe Başkanları, Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.
 
 
 
 
Oğulları Alperen Akdemir'in erkekliğe ilk adımını attığı sünnet düğününde baba İdris Akdemir ve anne Zümral Akdemir'in heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayarak sünnet düğününe iştirak eden herkese teşekkür eden İdris Akdemir, “ Davetimize icabet edip gelen ve bu mutlu günümüzde yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum."dedi.  
 
 
 
 
 
Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise sünnet merasimi ile ilgili sosyal medya hesabından birpaylaşım yaparak, '' Erzurumspor asbaşkanımız kıymetli dostum İdris Akdemir’in oğlu Alperen’in sünnet merasimine katıldık, dedesi Münir Akdemir abimizle hatıra fotoğrafı çekildik. Rabbim hayırlı mübarek eylesin; ailesine, devletine, milletine hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. Maşallah.'' ifadelerini kullandı.
 
 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler