Ali Korkut kapı kapı dolaşıyor!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 21.06.2013 14:07:00
Başkan Korkut, Pazar günü yapılacak olan “Milli İradeye Saygı” mitingi için kapı kapı dolaşarak bayrak dağıttı.
Ali Korkut kapı kapı dolaşıyor!

RADARHABER / ERZURUM

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Pazar günü yapılacak olan “Milli İradeye Saygı” mitingi için kapı kapı dolaşarak bayrak dağıttı. Güne nikah kıydığı çifte bayrak verip mitinge davetle başlayan Ali Korkut, ardından apartman ve kahveleri dolaşarak bayrak hediye edip, Pazar günü yapılacak olan “Milli İradeye Saygı” mitingine vatandaşları davet etti. Korkut, “Küresel soygunculara, faiz lobisine karşı Dadaşın, Erzurumlunun duruşunu ortaya koymalıyız. Her mitingin özelliği vardır, ama bunun önemi ayrı” dedi. 

''MİTİNG ÖNEM TAŞIYOR''
Gezi eylemlerinin Türkiye’nin geldiği noktadan rahatsızlık duyan gizli mahfillerin tuzağı olduğunu söyleyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, bu nedenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı “Milli İradeye Saygı” mitinginin önem taşıdığını belirtti. Güne nikahını kıydığı Sümeyye Yakar ve Ömer Bulut çiftine Türk bayrağı hediye edip mitinge davet ederek başlayan Korkut, ardından kahvehaneler ve apartmanları dolaşarak vatandaşlara bayrak hediye edip mitinge davet etti. Sümeyye ve Ömer Bulut çiftine “Bayrağınızı evinize asacaksınız. Başbakanımızın ricasını yerine getireceksiniz ve ardından da Pazar günü akşam mitingimize geleceksiniz. Bunu önemle sizden rica ediyorum” dedi. Sümeyye ve Ömer Bulut çiftine “En az üç çocuk” temennisiyle evlilik cüzdanını veren Ali Korkut, ardından Yakutiye ilçesinde apartman apartman gezerek bayrak dağıttı.

BÜTÜN BİNALARA BAYRAK

Bütün binaların kırmıyı - beyaza bürünmesini umduğunu söyleyen Ali Korkut, kapısını çaldığı vatandaşlara, “Ülkemiz için büyük tuzaklar kuruluyor. Halkın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu göstermesinin bu defa ayrı bir önemi olduğunu bilmeliyiz. Küresel soygunculara, faiz lobisine, Türkiye’nin geldiği yerden rahatsızlık duydukları için içeriden ve dışarıdan oyun kuranlara karşı durmak için, Erzurum halkını “Milli İradeye Saygı” mitingine çağırıyoruz. Gelin Erzurumlu hemşerilerim el birliği içerisinde bu kirli tuzakları kıralım, oyunları bozalım. Gün birlikte olmanın günüdür. Apartmanlarımızı bayraklarla süsleyelim. Bunun Ak Parti veya başka partili olmayla da bir ilgisi yok. Ülkemize oynanan oyunlara karşı durmak için Başbakanımıza destek verelim. Bu mesajı alacak olanlar, neyle karşı karşıya olduklarını, milletimizin uyanıklığını görsünler” şeklinde konuştu.
Kahvehaneler ve apartman dairelerini dolaşarak Bayrak kanunu ölçülerine göre yapılmış Türk bayrağı hediye eden Ali Korkut, apartmanların bayraklarla süslenmesini isterken, vatandaşlardan da bir manisi olmayanları Pazar günü akşam 17.00’da İstasyon meydanında buluşmaya çağırdı. Ali Korkut, “Gezi adıyla yola çıkan üç beş çapulcu milletin iradesinin üzerinde değildir. İstanbul, Ankara bunu ortaya koydu. Erzurum insanı da aynı kararlılıkla duruş sergileyecektir. Dün olduğu gibi, bugünde faiz lobileri gerekli tokadı yiyeceklerdir. Erzurum halkı Başbakanının yanında yer alarak bunu gösterecektir.” ifadelerini kullandı.
 

Etiketler : Erzurum, Ali, miting, kapı,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • BEDAVAYA SİYASET 21.06.2013 05:06:36

    İşiniz düşünce Bayrağa sarılıyorsunuz ?Tabii ki bol bol dağıtacaksınız? Çünkü nasılsa fakir fukaranın vergilerini siyaset için dağıtıyorsunuz ama rahat olun Allah soracak sizden

En Son Haberler