
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
AVM'de 30 genç ağızlarını bantladı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 18.11.2014 09:04:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Alışveriş Merkezi tarafından Avrupa Birliği Gençlik Değişim Projesi kapsamında “ Sessiz Sohbetler” yarışması düzenlendi. Yarışmada ağızları bantlı olan 30 genç, işaret diliyle iletişim kurup yarışmayı tamamladı. Sivil Destekleme Derneği tarafından Erzurum'da düzenlenen, AB destekli 'Sessiz Sohbetler' Projesine katılan 5 ülkeden toplam 30 genç, işitme engellilerin iletişimlerini sağlayacak düzeyde olan Guestuno işaret dilinin yaygınlaştırılması ve toplumda farkındalık oluşturmak için ağızlarını bantlayıp, çevredeki vatandaşlarla işaret diliyle iletişim kurup AVM’nin içerisinde yaklaşık 1 saat dolaştılar.AB Destekli 'Sessiz Sohbetler' Projesi kapsamında Arnavutluk, Azerbaycan, Polonya, Gürcistan ve Türkiye’den yaklaşık 30 gencin katıldığı ilginç yarışmada, ağızları bantlarla kapalı olan gençler görenleri şaşırttı. Bazı vatandaşlar, meraklı gözler içerisinde gençlerin ne yaptığını anlamaya çalışırken bazı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla yarışmadaki gençlerin fotoğraflarını çekti. AVM içerisinde ağızları bantlı olarak dolaşan 30 genç, kendilerine verilen görevleri en kısa sürede tamamlamak için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.Erzurum AVM, ziyaretçilerine keyifli ve fırsatlarla dolu alışveriş ortamı oluşturmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal gelişime de destek olmaya devam ediyor.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı