Aziziye belediyesi arı gibi çalışıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 23.09.2013 12:38:00

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediyesi, 50 bin metrekare daha sıcak asfalt çalışması yaptı. Geçtiğimiz yıllarda 550 bin metrekare asfalt çalışması yapan belediye, bu yıl da 50 bin metrekare daha asfalt çalışması yaparak, adeta ilçenin tüm mahalle ve sokaklarını yenilemiş oldu. 
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz,“Hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimize, güzel bir yaşam merkezi sunmak için çalışıyoruz.dedi”
 
600 BİN METRE KARE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI
Aziziye Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bir süre önce yeni açılan imar yollarında 20 kilometre soğuk asfalt çalışması yapan belediye, Dadaşkent Abdulhamit Han ve Bilali Habeş ile Ilıca Sanayi, Yeşil Mahalle ve Ilıca çarşıyı Yavuz Belim Mahallesi’ne bağlayan Marangoz Sokak’ta asfalt çalışması yapıldı.
İlçede dört yılda yaklaşık 600 bin metrekare asfalt çalışması yapan belediye, bir bu kadar da kilitli taş çalışması yaparak adeta ilçenin tüm cadde, mahalle ve sokaklarını yeniledi.
 
REKOR SEVİYEDE ASFALT ÇALIŞMASI
Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, göreve hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamak kararlılığıyla başladıklarını, aradan geçen süre zarfında rekor seviyede asfalt ve kilitli taş çalışması yaptıklarını kaydetti. İlçedeki mahalle ve sokakların tamamına yakınının yenilendiğine dikkat çeken Başkan Cengiz, “Mali imkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen, rekor seviyede yol ve kaldırım çalışması yaptık. İlçemizde geçmişte çeşitli kurumlar tarafından yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle, tüm sokaklarımız kazılmış, halkımız toz ve çamura mahkum edilmişti. Bu sorunları çözmek için yaptığımız plan çerçevesinde 600 bin metrekare asfalt çalışması yaptık ve bu rakam ilçemize adına bir rekordur. Ayrıca ilçemiz her geçen gün gelişip büyürken, bu doğrultuda hizmet beklentisi de yüksek oluyor. Biz de bu beklentilere cevap vermek adına belediyecilik hizmetlerini ilçemizin her köşesine yayarak, yaptığımız program çerçevesinde ihtiyaçları gideriyoruz.” dedi.
 
"HERŞEY MİLLETİMİZ VE AZİZİYEMİZ İÇİN"
Belediyenin tüm imkanlarını ilçeye hizmet için seferber ettiklerinin altını çizen Başkan Cengiz, ekibiyle birlikte tüm mesailerini ilçeye hizmet için harcadıklarını vurguladı. Başkan Cengiz, “Geride bıraktığımız görev süremizde hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimize en güzel hizmeti nasıl sunabilirizin gayreti ve çabası içerisinde olduk. Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden hizmet ürettik. Gelinen noktada elde ettiğimiz başarıda en büyük pay sahibi, bizlerden desteklerini esirgemeyen, duaları ve destekleriyle her zaman yanımızda olan hemşehrilerimiz başta olmak üzere, gönüllü hizmet erleri olan muhtarlarımızın, ortak paydası Aziziye olan meclis üyelerimizin ve hizmet için gecesini gündüzüne katan ekibimizindir. Hemşehrilerimizin daha rahat ve konforlu yerlerde yaşamlarını sürdürmeleri için çalışıyoruz. Aziziye’yi Erzurum’un en güzel yaşam merkezi yapmak için hizmet üretiyoruz. Her şey milletimiz için ve her şey Aziziyemiz için.”
Etiketler : Erzurum, belediye, arı, asfalt,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler