Aziziye Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 09.09.2016 15:48:00
Aziziye Belediyesi, halkın huzur içerisinde bir kurban bayramını geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı.
 Aziziye Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

RADARHABER / ERZURUM
 
Aziziye Belediyesi, ilçe halkının huzur içerisinde bir kurban bayramını geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede mobil kurban kesim alanı oluşturulurken, Aziziye Belediyesi ekipleri de Cuma namazı sonrası vatandaşlara poşet ve kurban kesim alanlarını gösteren broşürler dağıttı. 
 
Bayram süresince 10 araçlık ve 50 kişilik ekiple, çift vardiyalı bir şekilde çalışacak olan belediye, vatandaşın huzurlu ve güvenli bir ortamda kurban bayramını idrak etmeleri için tüm imkanlarını seferber edecek. Belediye zabıta ekipleri de bayram süresince denetimlerini sıklaştırarak, belirlenen alanlar dışında kesim yapanlara cezai işlem uygulayacak. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bayram öncesinden başlayarak genel temizlik çalışmasının yanısıra, bayram süresince kesim alanlarında meydana gelecek koku ve kirliliği önleyecek tedbirler alarak, çöp konteynırlarında ilaçlama çalışması yapacak.
 
HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI
 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Halka hizmet sevdasıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Orhan, “Paylaşım ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Kurban Bayramı’nı hemşehrilerimizin huzurlu bir şekilde idrak etmeleri için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz başta temizlik olmak üzere, hemşehrilerimizin rahatı ve huzuru için her türlü tedbiri almış durumdalar. İnşallah birlik ve beraberliğimizin en yoğun şekilde yaşanacağı bir Kurban Bayramını idrak edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

''BAYRAM, PAYLAŞMAKTIR''
 
Açıklamasında Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Orhan, "Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, değerli hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler