SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Aziziye'de oturanlar nikah salonuna kavuştu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 26.06.2015 12:15:00 |
Aziziye Belediyesi nikah salonu hizmete açıldı. Daha önce düğün salonu...

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediyesi nikah salonu hizmete açıldı. Daha önce düğün salonu olarak kullanılan belediye hizmet binasının altındaki alan, kapsamlı bir tadilattan geçirilerek başta nikah olmak üzere, konferans, sohbet, hizmetiçi eğitim seminerleri ve çeşitli organizasyonların yapılacağı modern bir salon haline getirildi.
Donanımı, konforu, estetik iç mimarisiyle Aziziye Belediyesi Nikâh Salonu mutlu başlangıçların ilk adresi oldu. İlçede önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan nikah salonu, ferah ve konforlu ortamıyla dikkat çekiyor.Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede önemli bir ihtiyacı daha giderdiklerini ifade ederek, “Hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimize güzel bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde nikah salonunun yanısıra konferans ve sohbet programları için de ideal bir mekan oluşturduk. Mimarisi ve estetik tasarımıyla modern bir görünümde olan nikah ve aynı zamanda konferans salonumuz ilçemize ve heşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı