Aziziye'de yüz güldüren proje!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 08.07.2013 18:23:00

RADARHABER / ERZURUM

Aziziye Belediyesi Ramazan ayı öncesi yaklaşık 5 bin aileye gıda yardımında bulunuyor. İlçedeki tüm ihtiyaçlı vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen Aziziye Belediyesi, Ramazan yardımlarını sürdürüyor. Belediye Zabıta ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından belirlenen ailelere yardımlar ulaştırılıyor. Mahalle statüsündeki köylerden yardım dağıtımını başlatan belediye ekipleri, ilçe merkeziyle birlikte 33 mahallede 5 bin aileyi sevindirecek. İhtiyaçlı vatandaşları deşifre etmeden yardımları kapılarına ulaştıran belediye ekipleri, vatandaşlardan da tam not alıyor. 

ZENGİNLE FAKİR ARASINDA HAYIR KÖPRÜSÜ 
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yardımların bölgedeki hayırsever iş adamlarından alındığının altını çizerek, zenginle fakir arasında ‘hayır köprüsü’ kurduklarını ifade etti.İhtiyaçlı vatandaşların zabıta ekipleri ve muhtarların desteğiyle belirlendiğini kaydeden Cengiz, “Hemşehrilerimizin huzur iklimi olan mübarek Ramazan ayına mutlu bir şekilde girmelerine vesile olmak için çalışıyoruz. Bu yardımların belediyemiz aracılığıyla ihtiyaçlı hemşehrilerimize ulaşmasına katkı sunan bölgemizdeki yatırımcı ve iş adamlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Mahalle muhtarları da, ihtiyaçlı ailelere desteklerinden dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile iş adamlarına teşekkür ettiler.


RAMAZAN MESAJI
Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla da bir mesaj yayınlayan Başkan Cengiz, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olan Ramazan ayının, yüreklere manevi mutluluk ve coşku salan bir huzur iklimi olduğunu söyledi.
Başkan Cengiz, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı tablolaştıran Ramazan ayının, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti. 

Etiketler : Erzurum, hayır, deşifre, yardım,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler