Baro'dan Avukatlara telefon ve internet jesti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 24.10.2018 15:36:00
Erzurum Barosu ile Millenicom arasında iletişim sözleşmesi imzalandı
Baro'dan Avukatlara telefon ve internet jesti

Sinan AYDIN'In haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Barosu, üyelerine yönelik indirimli iletişim sözleşmesi hizmetini uygulamaya soktu. Bu kapsamda Baro ile Millenicom arasında iletişim sözleşmesi imzalandı.Erzurum baro başkanlığının Çamkıran Group distribütörlüğündeki Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. İle imzaladığı protokol, üyelerine nefes aldıracak. Baroya kayıtlı üyelerine çok daha kaliteli ve indirimli telefon ve internet hizmeti alabilmesi için yapılan sözleşme gereği, Erzurum barosu üyeleri artık telefon ve interneti çok daha kaliteli alıp, faturalarına yüzde 30 - 40 daha az ödeyecekler. Baro Başkanı Talat Göğebakan´ın girişimleriyle Millenicom Telekomünikasyon A.Ş. yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından üyelere özel, Telefon ve İnternet paketi hazırlandı.

 

CAYMA BEDELİNİ BİLE MİLLENİCOM KARŞILAYACAK

 

Protokol gereği, Baro üyesi tüm Avukatlık ofisleri, her yöne 500 dakikalık ses paketi için 29,99 TL, internet için ise ihtiyaç duydukları hızda, Sınırsız ve Limitsiz, Protokol gereği sunulan özel kampanya fiyatlandırmaları yapıldı. Ayrıca internet hizmetinde taahhüdü olan tüm üyelerin 200 TL´ye kadar olan cayma bedellerinin de Millenicom tarafından karşılanması sağlandı. Baro Başkanı Talat Göğebakan, Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş.´ye geçiş yapacak tüm Baro üyesi Hukuk bürolarının seçecekleri paket limiti olmadan bir aylık ses ve internet hizmet bedellerinin mevcut ekonomik konjektör göz önünde bulundurularak Baro Başkanlığı tarafından karşılanacağını açıkladı. Göğebakan, imzalanan protokol kapsamında özel tarifeden yararlanmak isteyen üyelerin Baro Başkanlığına veya ilgili firmaya müracaat edebileceklerini söyledi.

 

BAŞKAN GÖĞEBAKAN: FATURALAR ÇOK DAHA UYGUN FİYATLARA DÜŞECEK

 

Baro Başkanlığında düzenlenen imza töreninin ardından Başkan Talat Göğebakan Protokol kapsamında faturaların çok daha uygun fiyatlara düşeceğini belirtti. Üye ofislerin şu anda kullandıkları sabit telefon ve internet hizmetini daha hızlı ve daha fazla dakikayla çok daha uygun fiyatlara kullanacağını kaydeden Başkan Göğebakan şunları söyledi. “Telefon ve internet faturaları mevcut üyelerimizin kronik giderlerinden biri. Uzun süredir yapmış olduğumuz kapsamlı araştırmalar neticesinde Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.S. Firmasını temsilen Çamkıran Group Firmasından tüm Baro üyelerimizin faydalanacağı, mevcutta kullandıkları ses ve internet hizmetini, çok daha kaliteli ve çok daha uyguna alabileceklerini ve bu protokol ile işletme ve ülke ekonomisine ciddi bir katkı sağlayacaklarından emin olarak hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.´´  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler