Başkan Cengiz bakımevinde iftar açtı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 29.07.2013 14:10:00
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, bakım merkezindeki kimsesiz ve yaşlılarla iftarda buluştu.
Başkan Cengiz bakımevinde iftar açtı

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, bakım merkezindeki kimsesiz ve yaşlılarla iftarda buluştu. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Özel Güzide Bakım Merkezi’nde barınan kimsesiz ve yaşlılarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş ile Bakımevi Müdürü Abdulkerim Kavaz ve personelinin de katıldığı iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. Bakımevinde barınan kimsesiz ve yaşlılarla sohbet eden Başkan Cengiz, beklentilerini dinledi.

'YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRMELİYİZ'
Bakım Merkezi’nde iftar etmekten büyük keyif aldığını ve mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Fatih Cengiz, “Devletimizin şefkat elinin uzandığı bu kurumlara toplum olarak gerekli ilgi ve alakayı göstermeli, onlara hiçbir zaman yanız olmadıklarını hissettirmeliyiz.” dedi.Aziziye Belediyesi’nin bu konuda her zaman üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayretinde olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça, özellikle önemli günlerde ve dini bayramlarda bu tür ziyaretler gerçekleştirdiğini vurguladı.Başkan Cengiz, daha sonra bakımevinde barınan kimsesiz ve yaşlıların el emeği göz nuru, el sanatları, ebru ve örgü işlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş ile Bakımevi Müdürü Abdulkerim Kavaz da Başkan Cengiz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
Etiketler : Erzurum, bakım, ev, iftar,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler