Başkan Korkut iş başında

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 17.07.2013 01:51:00

RADARHABER / ERZURUM 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinde başlattıkları asfalt, karo-bordür ve taş kaplama çalışmaları ile 1 ay içerisinde sorunlu alan kalmayacağını söyledi. Eren sokakta çalışmaları inceleyen Ali Korkut, yapılan karo çalışmalarını beğenmeyince yüklenici firma yetkilisine çıkıştı. Korkut, “Şimdi siz burada kötü işler yapacaksınız, faturası da bana çıkacak. Düzenli olmayan hiçbir işinize para ödetmem” diyerek firma yetkilisine tepkisini gösterdi. 
Belediyenin çalışmalarını sıklıkla takip eden, işin her safhasını denetleyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa Mahallesi Eren sokakta yapılan karo ve bordürlerin işçiliklerini ve alt beslemelerini beğenmedi. Firma yetkilisine tepkisini dile getiren Ali Korkut, “Kaldırımı, halkın rahatça yürümesi için yapıyoruz. Engelliler için konulan girişlerin yanlarında bordürler aynı eğimde değil, karoların alt beslemeleri düzenli olmuyor. Bütün bunlar hizmetin zahmete dönüşmesi anlamına geliyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi bir şey. Bu işleri düzgün ve düzenli yapmazsanız paranızı ödetmem. Ben halkımıza zahmet olsun diye para ödemiyorum” dedi.
Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinde asfalt, karo-bordür ve taş kaplama çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek “Amacımız Şükrü Paşa semtinde sorunlu sokak kalmasın. Burada 10 yıl 20 yıl hizmet alamamış alanlar var. Biz buraları baştan aşağı tamamlayarak bayram sonrasına pırıl pırıl bir Şükrü Paşa bırakmak istiyoruz” dedi.

Etiketler : erzurum, asfalt, başkan, korkut,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler