SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Sekmen temizlik harekatı başlattı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 25.04.2014 15:39:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte temizlik harekatı başlattı. Şehrin dört bir yanının ter temiz olması için özel talimatlar veren Başkan Sekmen'in direktifi sonucu Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nca özel ekipler oluşturuldu. Sekmen'in talimatıyla temizlik çalışması sağlık kuruluşları, okul bahçeleri ve camilerin çevresinde başladı.Temizlik hizmetlerinin yanı sıra aynı birim içerisinde yer alan çevre ekibi, okul ve sağlık kuruluşlarının bahçelerini de bakımdan geçiriyor. Tazyikli sularla yıkanan okul, sağlık ocakları ve camilerin bahçelerinde mıntıka temizliği yapan çevre timi, mesai mefhumu gözetmeksizin gece ve gündüz çalışıyor.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, daha güzel bir Erzurum için memleketin her bir köşesinin temizlendiğini söyledi. Başkan Sekmen, şöyle dedi: "Kentteki temizlik hizmetlerinin daha iyi bir konuma ulaşması noktasında özel bir çalışma başlattık. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nda görevli ekiplerimiz başta sağlık kuruluşları olmak üzere okul ve cami bahçelerinde çalışmalara başladı. Bunun yanı sıra ana ve arterler, ilçe belediyelerimizin ve kendi sorumluluk sahamızda yer alan yerleşim birimleri, cadde ve sokaklar kısacası Erzurum'u baştan aşağı temizleyip araçlarımızla yıkıyoruz. Daha temiz bir Erzurum için, çevresi ve sosyal donatı alanlarıyla örnek bir kent olmak için var gücümüzle çalışacağız."
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı