SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Bayram arifesinde evsiz kaldılar
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 25.07.2014 09:28:00 |
Oltu’ya bağlı Çamlıbel Mahallesinde, 5 kişiye ait evler ve ahırlar, çıkan yangında kül oldu.

RADARHABER / ERZURUM
Oltu’ya bağlı Çamlıbel Mahallesinde önceki gün çıkan yangında Yusuf ve Osman Kaya, Hasan Ege, Hüseyin Kul ve Hasan Kul’a ait ev, ahır, samanlık ve ot yığını tamamen yanarak kül oldu.Yangının neden çıktığı bilinmezken Erzurum Büyük Şehir itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonrası mahalleye giderek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Oltu AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, yangın zadelerin yaralarını en kısa zamanda saracaklarını belirtti.Başkan Demir, “Çamlıbel mahallesi büyük bir facianın eşiğinden dönmüştür. Yangında can kaybının olmayışı sevindirici bir durumdur. Maddi zarar ise 100 bin lira civarında. Vatandaşlarımıza her türlü destek sağlayacağız.” dedi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı