Beşiktaşlı Futbolcular Yüzünü Güldürdüler

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 15.03.2019 11:15:00
Beşiktaş, 7 yaşından beri beynindeki tümörle yaşam mücadelesi veren Muhammet Samet Yılmaz’ın...
Beşiktaşlı Futbolcular Yüzünü Güldürdüler

Manolya BULUT'un haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM
 
Beşiktaş, 7 yaşından beri beynindeki tümörle yaşam mücadelesi veren Muhammet Samet Yılmaz’ın futbolcular ile tanışma isteğine duyarsız kalmadı. Pusula Gazetesi’nin Samet’in en büyük hayalini gündeme getirmesi ile video çeken Beşiktaşlı futbolcular, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 
Son 4 yıldır beynindeki tümörle yaşamaya çalışan Samet’in, hastalığının omuriliğine sıçraması ile durumu ağırlaşmıştı. Kendini bildiğinden beri Beşiktaş aşığı olan Samet’in tek isteği ise Beşiktaşlı bir futbolcu ya da Şenol Güneş’i görmekti. Pusula Gazetesi’nin Samet’in bu isteğini gündeme getirmesinin ardından Beşiktaşlı futbolcular, hem forma imzalayıp hem de görüntü çekerek Samet’e ulaştırdılar.
Beşiktaş Sevgisi Hayata Bağlıyor            

 
Ağrı’da yaşayan Muhammet Samet Yılmaz, bu amansız hastalığa uzun zaman önce yakalanmış. İlk rahatsızlanmasının ardından müdahale edildikten sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiş. Beynindeki tümörün çok tehlikeli bir alanda bulunması nedeniyle doktorlar önce ameliyat etmek istememiş. Ancak, Samet’in ağrıları dayanılmaz hale gelince ameliyat kaçınılmaz olmuş. Tedavi sonrası tekrar okula gitmeye başlayan Samet, bir buçuk yıl sonra yeniden yatağa düşmüş. Beynindeki tümör tekrar nüksetmiş ve bu kez omurilik başta olmak üzere tüm vücudunu kaplamış. Bir kez daha yapılan ameliyat ve tedaviler derdine çare olmamış. Konuşma ve yürüme yeteneğini kaybeden 11 yaşındaki Samet, hayata Beşiktaş sevgisi ile tutunuyor. Tek isteği ise Beşiktaşlı futbolcular ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir araya gelmekti.
Hem Görüntü Hem İmzalı Forma

 
 
 
Samet’in en büyük arzusunun Pusula Gazetesi’nde yer almasının ardından; Beşiktaşlı futbolcular  Oğuzhan Özyakup, Shinji Kagawa, Gary Medel, Atiba Hutchinson, Adriano, Cyle Larin ve Nicolas Isimat-Mirin, Samet’e geçmiş olsun dileklerini görüntü kayda alarak ulaştırdılar. Görüntülerde futbolcuların ortak mesajı Samet’in bir an önce ayağa kalkması ve maçlara gelmesiydi. Küçük Beşiktaş aşığına forma imzalamayı da ihmal etmeyen futbolcular, ‘güçlü bir çocuksun, vazgeçme, iyileşeceksin’ temennilerinde bulundular.

 
Görüntüleri izleyen Samet’in mutluluğu ise görülmeye değerdi. Hasta yatağında büyük bir heyecan yaşayan Samet, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a seslenerek, “Fikret amca çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyileştikten sonra sizinle maç seyretmek istiyorum. Ben kendime dua ediyorum. Ancak sizlerin de duasını bekliyorum. Bana video gönderenlere de çok teşekkürler” dedi.

 
 
 
 
Kemoterapiden Daha Etkili

 
 
Görüntülerin Samet’e moral olduğunu belirten babası Emrullah Yılmaz ise, “Rabbim vesile olan herkesten razı olsun. Onlar bizi nasıl sevindirdiyse Rabbim de onları sevindirsin. Çok mutlu oldu. Sevinci yüzünü bırakın sesine bile yansımıştı, aldığı kemoterapiden bile daha etkili oldu. Şok oldu görünce. Annesine futbolcuları anlattı, teker teker. Futbolcuların söyledikleri çok heyecanlandırdı. Anlatamam mutluluğunu” diye konuştu.

 
 
Paraya Değişilmez

 

Beşiktaş’ın büyük bir camia olduğunu belirten Çarşı Grubu’nun üyesi Deniz Kavak ise, “ benim de genç yaşta kaybettiğim bir kız kardeşim vardı. Haberi görünce çok etkilendim. Samet’in bir an olsun yüzünü güldürmek inanın dünyalara bedel” dedi. (Pusula)

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler