SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Birileri atlama kulelerini yakmak istiyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 27.09.2014 12:05:00 |
Atlama kulelerinin etrafında son 1 ayda 4 yangın çıktı, 'sabotaj' şüphesi akla geldi.

RADARHABER / ERZURUM
Türkiye’nin ilk ve tek kayakla atlama kulesi pistlerinin çökmesinin ardından kulelerin etrafında meydana gelen son 1 ay içerisindeki 4 yangın akıllara 'sabotaj' şüphesini getirdi. 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için Erzurum’un Palandöken ilçesi Kiremitliktepe’de yaptırılan Türkiye’nin ilk ve tek kayakla atlama kulelerinde meydana gelen heyelan sonucu pistleri yıkılan kulelerin etrafındaki ormanlık alanda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında atlama kulesinin etrafından bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı kulelerin yan tarafından bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının fark edilmesi üzerine çevredeki vatandaşlar yangını itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının çıktığı ormanlık alana itfaiye aracı ile girmeyi denedi. Uzun uğraşlar sonucunda itfaiye aracının ormanlık alana girememesi üzerine itfaiye erleri araçtan inip koşarak yangının çıktığı giderek su yerine ellerine aldıkları çalılarla yangını söndürdü. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürerek olay yerinden ayrıldı. Yangının çıkma nedeni araştırılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.Öte yandan, atlama kulesi pistlerinin çökmesinin ardından kulelerin etrafında meydana gelen son 1 ay içerisindeki 4 yangın akıllarda 'sabotaj' şüphesi uyandırdı.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.