Bulutlar Pazarcılarla iftar açtı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 29.07.2013 14:24:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneğinin davetlisi olarak Şehitler Parkın da iftar yemeğine katılan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, semt pazarı esnafına yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş, Pazarcılar adına plaket takdim etti. 
Önceki gün Kayakyolu Semtin de bulunan Şehitler Parkın da iftar yemeği veren Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş, iftar yemeği sonrasın da yapılan kısa teşekkür konuşmaların da Dernek Başkanı Özataş,” Palandöken Belediye Başkanımız, semt pazarcıları olarak bizlerin her türlü sıkıntısını çözüme kavuşturdu. Daha önce durum böyle değildi. Tozun toprağın içerisinde çadır kuruyorduk. Ama Sayın Başkanımızın ilgisi ve alakası sayesinde hem pazarcılar olarak bizler, hem de alışveriş yapmak için pazarlara gelen vatandaşlar rahat etti. Günün her saatinde zabıta kontrolü altında tutulan pazarlarımız, güvenlik açısından da oldukça huzurlu. Zaman zaman ferdi olarak bazı huzursuzluk oluyor ama bun huzursuzluk Pazar alanına yansıtmamaya çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR: ESNAFTA BİZİM HALKTA BİZİM
İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı'nın birleştirici, bütünleştirici özelliği aynı zamanda kardeşlik duygularının da en üst düzeyde yaşandığı zaman dilimi olduğunu söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Önceliğimiz birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşarak birlik beraberliğimizi sağlamaktır. Sorunlar bir şekil de çözülür veya bir araya gelir çözüm alternatifleri üzerine fikir alışverişin de bulunuruz geçmişte olduğu gibi. Yerleşik esnaf, semt Pazar esnafını yani sizlerin sorunlarını yakından biliyoruz. Sayın Dernek başkanıyla sürekli bir araya gelerek istişare ediyoruz. Hiç merak etmeyin taşlar yerine oturacak her şey daha güzel olacak. Benim de sizler den yapmanızı istediğim bir takım isteklerimi var bu isteklerim pazarın kurulduğu semtle alanlarımızı temiz tutun özelikle sebze ve meyve satan esnafımız daha duyarlı olsun. Pazara gelen veli nimetiniz olan halka iyi ve hoş görülü davranın, pazara gelen halkı rahatsız edici yüksek sesle konuşmayın yani bağırmayın. Daha önce belirlediğimiz Pazar alanının orta boşluk mesafelerine riayet edelim. Denetimlerimiz asla cezaiyi işlem yapılsın diye değil ama Esnaf bizim olduğu kadar halk da bizim biz ise bu dengeyi kurmalıyız. ” diye konuştu. Konuşmalarını ardından Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş, Pazarcılar adına Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, günün anısına ve yaptığı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.
 
Etiketler : Erzurum, pazar, semt, halk,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler