SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Büyükşehir'den Çocuk Bayramı Konseri
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 21.04.2016 11:09:00 |
Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla konser düzenledi.

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla konser düzenledi.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konseri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi. Başkan Vekili Tavlaşoğlu, programda yaptığı konuşmada, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu hafta içerisinde çocuklarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Tavlaşoğlu, şöyle devam etti: “Kayakyolu Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası Ortaokul Müdürü Mevlüt Yıldız’a, Müzik Öğretmeni Selçuk İçoğlu’na, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın ve Erzurum’un bütün ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın vatan, millet, devlet ve bayrak konusunda düşüncelerini pekiştirmek için onlarla birlikte çalışmamız gerektiğini düşünerek Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu ve Çocuk Tiyatrosu’nu oluşturduk. Kültürel etkinlikler konusunda çocuklarımıza çok daha fazla görev vermeyi bir vazife adlettik. Biliyoruz ki, çocuklarımızın içerisinden geleceğimizin cumhurbaşkanları, başbakanları, bakanları, milletvekilleri, belediye başkanları, mühendisleri, doktorları, hukukçuları, iktisatçıları, öğretmenleri çıkacak ve bu ülkeyi onlar yönetecek. Geleceğimiz olan çocuklarımıza ülkemizi emanet edeceğimizi biliyoruz. Biz de bu sıralardan geçtik ama sizleri bugün daha şanslı görüyoruz.” “23 Nisan 1920’de işgal edilmiş vatan topraklarını kurtarmak için büyüklerinin yanında cepheye mermi taşıyan, vatanı kurtarmak için var gücüyle çalışan çocuklar vardı” diyen Tavlaşoğlu, “Bundan tam 96 yıl önce ülkemiz çeşitli sıkıntılar yaşadı. Bugün de sıkıntılar yaşıyor. Bugün de tıpkı 96 yıl önceki gibi vatanımız uğruna, bayrağımız uğruna şehitler veriyoruz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. O şehitlerin sayesinde bugün nefes alıyoruz. O şehitlerin sayesinde bugün bu programı yapabiliyoruz. Bu topraklar için geçmişte bedel ödendi, bugün de bedel ödeniyor, gelecekte de bedel ödenecek. Vatan hainlerine ve düşmanlarımıza teslim edecek bir tek çakıl taşımız yok. Bu ülkeyi kanla aldık, kanımızla koruyoruz ve kanımızla koruyacağız. Bu yüzden çocuklarımızı çok iyi yetiştirmemiz gerektiği konusunda hem öğretmenlerimize hem de veliler olarak bizlere önemli görevler düşüyor” şeklinde konuştu.
.jpg)
Etiketler :
Erzurum,
Büyükşehir belediyesi çocuk korosu,
Necip Fazıl Kısakürek,
Egemenlik ve çocuk bayramı,
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı