'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' Erzurum'da

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 05.11.2013 11:18:00
'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' projesinin 2. fikir kampı Ezurum’da gerçekleşti.
'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' Erzurum'da

RADARHABER / ERZURUM
 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' projesinin 2. fikir kampı Ezurum’da gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Intel ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' projesi kapsamında 2013 yılı süresince düzenlenecek fikir kamplarının ikincisi Erzurum’da düzenlendi. 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' Erzurum fikir kampına 18 -30 yaş aralığındaki 100 genç katıldı. Gerçekleşen fikir kampına Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası ve Erzurum Valiliği’nin yerel destek sağladı.
Projenin amacı fikir kampı ile Erzurum’da kaynaklara erişimin sınırlı olduğu yoksul kesimlerdeki kadınların konumlarının güçlendirilmesi için istihdam, eğitim, sağlık, çevre ve karar alma mekanizmaları gibi farklı alanlarda karşılaştıkları problemlere yönelik olarak teknoloji destekli çözüm önerileri ve sosyal girişimcilik projeleri üretilmesidir. 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' projesi ile bölgesel bazda kadınların birçok farklı alanda karşılaştıkları problemlere yeni yaklaşımlarla uygulanabilir çözüm önerileri geliştirilmesi hedeflendiği belirtildi.
Fikir kampına Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Vakur Alemdar, ETSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Demet Ermen Bulut, Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkaç, Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer katıldı.Programın sonunda katılımcılara katılım belgesi ve plaket verildi. 
Etiketler : Erzurum, fikir, kadın, kamp,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler