Dadaş kadınını güzelleştiren kampanya!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 17.07.2013 04:20:00

 
RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum’da hizmet veren Tent Güzellik Merkezi ile Girişimci Kadınlar Derneği, Dadaş kadınları için anlamlı bir projeye imza attı. “Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır” adlı kampanya kapsamında, herhangi bir sivil inisiyatif kurumuna üye olan girişimci kadınlar, ücretsiz olarak cilt bakım hizmetlerinden yararlanıyor. 

AMAÇ ŞEHİRDE KADINININ GİRİŞİMCİLİK RUHUNU OLUŞTURMAK

Şehrin başarılı iş kadınlarından Nahide Doğan’ın sahibi olduğu güzellik merkezi, Girişimci Kadınlar Derneği Şube Başkanı Zekiye Çomaklı’nın önerisiyle “Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır” adlı kampanya başlattı. Kampanya kapsamında kentte herhangi bir sivil kitle örgütünde görev alan girişimci kadınlara, ücretsiz olarak cilt bakımı yapılıyor. İşkadını Nahide Doğan, Erzurumlu hanımların sivil inisiyatif bilinciyle girişimcilik ruhunu benimsemeleri adına böyle bir kampanyayı başlattıklarını bildirdi. Doğan, “19 yıldır kentte Doğulu ve Erzurumlu kadınlara hizmet veriyoruz. Cilt bakımı günümüzde hanımların en çok dikkat etmesi gereken konuların başında gelmektedir. Zekiye Çomaklı hanımefendi ile birlikte istişare yaparak böyle bir kampanya başlattık. Amaç; şehrimizde girişimcilik ruhunu oluşturmak ve hanımlara cilt bakımını önermek. Güzellikte sürekli ifade edilen bir söz vardır; ‘çirkin kadın yoktur, cilt bakımını ihmal etmiş kadınlar vardır’ diye. Kampanya kapsamında STK üyeleri hanımları işletmemize bekliyoruz” dedi.

KAMPANYAYA İLGİLİ BÜYÜK
Girişimci Kadınlar Derneği Şube Başkanı Zekiye Çomaklı da, Doğan’a söz konusu jestinden ötürü teşekkür etti. Başkan Çomaklı , “Nahide Doğan, Erzurum’un en başarılı işkadınlarından biridir. Dadaş kızının böylesine anlamlı bir kampanyayı başlatması ve önerimizi kabul etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sivil kitle bilincine sahip ve toplum yararına çalışan bütün kadınlar, bu kampanyaya dahildir. Güzellik merkezleri arasında lider konumunda bulunan Tent Güzellik Merkezi’nin toplum yararına oluşturulan bu çalışmaya ‘Evet’ demesi bizim nezdimizde toplumsal bütünleşmedir, güzel kadın algısıdır, paylaşmadır ve kadınların özgürlükleridir. Meseleye bu gözle bakıyoruz”  ifadesini kullandı. Kampanyayı duyan kadınlar güzellik merkezine akın ediyor. Projeden faydalanmak isteyen kadınlar ise sivil toplum örgütlerine üye olmak için girişimlere başladığı öğrenildi.  

 
Etiketler : Erzurum, cilt, bakım, STK,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler