SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Doğu Anadolu'da soğuk hava etkisini sürdürüyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 10.12.2017 16:51:00 |
Adeta Sibirya’ya dönen bölgede, Erzurum ve Kars en soğuk iller oldu.

RADARHABER / ERZURUM
Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürüyor. Adeta Sibirya’ya dönen bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum ve Kars’ta sıfırın altında 25 derece olarak ölçüldü. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hava bölge genelinde az bulutlu ve açık geçecek. Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Kars'ta 25, Ardahan'da 23, Ağrı'da 20, Iğdır'da 6 ve Erzincan'da 5 derece olarak ölçüldü. Öte yandan, bölgede kar ve tipi nedeniyle kapalı 300’e yakın köy ve mahalle yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Meteoroloji yetkilileri, Erzurum için don uyarısı yaptı.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.