Dumlu'da yol çalışmaları başladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 26.09.2013 11:02:00
Yakutiye Belediyesi, Dumlu mahallesinde cadde ve sokaklarda yol çalışmalarını başlattı.
Dumlu'da yol çalışmaları başladı

RADAR HABER / ERZURUM
Yakutiye Belediyesi, Dumlu mahallesinde cadde ve sokaklarda yol çalışmalarını başlattı. ESKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını takip eden yol çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, ESKİ’yi adım adım takip ettiklerini belirterek “Dumlu mahallemizde gecikmeli de olsa yol çalışmalarını başlattık. Haklarını helal etsinler. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı geç kaldık. ESKİ’nin çalışmasını tamamladığı sokağa giriyoruz. Bütün yolları taşla kaplayacağız” dedi. 
 
BAŞKAN KORKUT HELALLİK İSTEDİ
Dumlu mahallesinde ESKİ’nin alt yapı çalışmasına paralel olarak Yakutiye Belediyesi de yol çalışmaları başlattı. Başkan Ali Korkut, Dumlu mahallesinde ESKİ tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının sürecini izlediklerini söyledi. Korkut, “ESKİ’nin programı çerçevesinde zorunlu olarak Dumlu mahallemizde yol çalışmalarını beklettik. ESKİ’nin ihalesi sonuçlandı, alt yapı çalışmalarında daha fazla gecikme olmaması için onların işi bitirmesini beklemeden, alan alan çalışmayı tamamladıkları sokaklara biz giriyoruz. ESKİ’nin teslim ettiği sokağa ekipleri sokuyoruz. Dumlu mahallemizin sakinleri haklarını helal etsinler. ESKİ, çalışmasını bitirdiği alana benim ekibim giriyor. Dumlunun her yanını taşla kaplayacağız” şeklinde konuştu.
 
35 BİN METREKARE TAŞ KAPLANACAK
Dumlu mahallesinde cadde ve sokakların tamamı taşla kaplanacak. Yakutiye Belediyesi’nin, 35 bin metrekare taş döşenecek Dumlu mahallesiyle bir mahallesi daha taşla kaplanmış olacak. Taşın ekonomik ve uzun ömürlü olduğunu belirten Ali Korkut, “Merkezde birçok mahallede bu uygulamayı yaptık. Asfalttan daha ekonomik ve daha uzun ömürlüdür” dedi.

 

Etiketler : Erzurum, Yakutiye, korkut, taş,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler