Erkekliğe ilk adımı attılar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 25.06.2013 16:33:00

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediyesi'nce 1001 Sünnet Şöleni programı kapsamında kayıtları alınan çocukları sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sünnet ettirmeye devam ediyor. 
 
ŞU ANA KADAR 400 ÇOCUK SÜNNET OLDU
Program kapsamında sünnet olan çocukları hastanede ziyaret eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bugüne kadar 750 çocuk sünnet olması için ailelerin kendilerine müracaat ettiğini bu çocuklardan 400 çocuğun sünnet olduğunu belirtti. Başkan Bulutlar,”Cerrahi operasyonlar uzman hekimler tarafından hijyenik ortamda yapılıyor. Sünnet ile erkekliğe adım atan çocuklarımız tebrik ediyor ve hastanede dinlenenlere acil şifalar diyorum. İlçemiz den her ne kadar 750 müracaat olsa da biz bu sünnet programının adıyla 1001 çocuğumuzu sünnet ettirmek istiyoruz yani 30 Hazirana kadar müracaatları kabul edeceğiz” dedi.
 
SÜNNET KIYAFETLERİ BELEDİYEDEN
Hastanelerde çocukların tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Başkan Bulutlar, “Çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarıyla ilgileniyoruz. Sünnet olan yavrularımız için muhteşem bir şölen düzenliyoruz. Aileleriyle birlikte şehir turu, dinleyebilecekleri konser ve gösteriler, Palandöken Aile Çay Bahçesinde gerçekleşecek. Çocuklarımıza sünnet kıyafetlerini de veriyoruz. Çocuklarımız için eğlenceli bir anı bir şölen olacak” dedi. Ziyaret ekibiyle birlikte çocuklarla sohbet eden Başkan Bulutlar, çocuklara sünnet hediyeleri verdi. Başkan Bulutlar, sünnet operasyonlarının yapıldığı Özel Buhara ve Şifa hastanelerin başhekimleri ile hastane çalışanlarıyla görüşerek hastanelerin genel durumu hakkında da bilgi aldı.1001 Sünnet Şöleni de sünnet olan tüm çocuklarını Sünnet kıyafeti olarak pelerin, gömlek, pantolon, kuşak, yelek, papyon, asa, şapka ve ayakkabı dağıtılacak. 1001 Sünnet Şöleni ise 30 Haziran Pazar günü saat 14:00‘da Palandöken Belediyesine ait Yenişehir AVM ‘nin arkasında yer alan Palandöken Aile Çay Bahçesin de gerçekleşecek olan Sünnet Şölenine tüm Erzurumlular davetli olacak.
Etiketler : Erzurum, Bulutlar, sünnet, çocuk,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler