Erzurum AVM'den müşterilere otomobil

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 09.12.2013 19:45:00
Erzurum AVM, 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasındaki kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 verecek.
Erzurum AVM'den müşterilere otomobil

RADARHABER / ERZURUM
Ziyaretçilerine sürpriz kampanyalar hazırlayan Erzurum AVM, 9 Aralık 2013-28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek. 
Bölgenin geniş kitlelere hitap eden ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum AVM , 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek. Tek seferde yapılan 75 TL ve üzeri alışveriş fişlerinin danışma noktasına kaydettirilmesi suretiyle gerçekleşecek olan kampanyanın çekilişi ise 5 Mart 2014’de saat 14:00’de noter huzurunda alışveriş merkezi içinde gerçekleştirilecek.
Erzurum ve çevre illere hizmet eden Erzurum AVM’nin müdürü Kemal Ünal; “Açılmış olduğumuz günden bugüne kadar birçok farklı ve bölgede ilk kez denenen başarılı kampanyaların altına imza attık. Müşterilerimizden olumlu tepkiler alan çalışmalarımız arasına yeni bir kampanya daha ekledik ve bunu yaparken de yine hizmet ettiğimiz müşterilerimizin beklentilerine göre planlama yaptık. Müşterilerin, Erzurum AVM’den bir araba çekilişi kampanyası beklediğini, zaman zaman hitap ettiğimiz bölge halkı üzerinde yapmış olduğumuz araştırma ve onlarla gerçekleştirdiğimiz anketler neticesinde belirlerdik ve bugün itibariyle kampanyamız başladı. Belirtilen tarihler arasında yapılan her 75 TL’lik alışveriş ile kazanma şansının artacağı kampanyamıza tüm bölge halkını bekliyor , bu vesileyle sizin aracılığınızla herkese mutlu bir yıl diliyorum. “ dedi.
 
ERZURUM AVM
21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum’un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bugüne kadar 30 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası’na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor.
 
Etiketler : Erzurum, AVM, otomobil, alışveriş,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler