Erzurum Polisi'nin ''Gülen Yüzü'' Sergilendi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 23.09.2018 15:06:00
Erzurum'un en güzel gülen Polisleri, “Dört Mevsim Yüz Güleryüz Projesi” sergisinde...
Erzurum Polisi'nin ''Gülen Yüzü'' Sergilendi

 

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Erzurum'un en güzel gülen Polisleri, “Dört Mevsim Yüz Güleryüz Projesi” sergisinde vatandaşların beğenisine sunuldu. Asayiş ve huzurun sağlanmasına Polisin gülen yüzüyle katkı sağlamasının büyük öneminin olduğunun anlatıldığı sergide, suç oluşmadan çözüm odaklı mücadele edilmesine katkıda bulunan Erzurum polisinin samimi, doğal ve sıcak gülen yüzleri ‘o an´ olarak yansıtıldı.

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından asayiş ve huzurun sağlanmasına Polisin gülen yüzüyle katkı sunmasının önemli bir faktör olduğu gerçeğinden yola çıkılarak “Dört Mevsim Yüz Güleryüz Projesi”  adı ile bir çalışma yürütüldü. Türkiye'de ilk olan bu ilginç ve anlamlı proje kapsamında, Gülen Polislerin fotoğraflarından oluşan bir sergi açıldı. Sergi, şuana kadar on binlerce vatandaş tarafından gezildi ve beğenildi.

 

 

GÖREV BAŞINDA İKEN GÜLEN POLİSLER HABERSİZCE FOTOĞRAFLANDI

 

Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü'nün projesi kapsamında Foto Film Şube Müdürlüğü´nden görevli Polisler ile Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü´nde görevli projeden sorumlu Polisler, görev esnasında vatandaşla diyalog kurarken gülümseyen Polislerin fotoğraflarını çekti. Ayrıca objektiflere gülerken poz veren Polisler arasından da en güzel gülüşü atan Polislerin resimlerinden de yararlanıldı. Yüzlerce fotoğraf arasında ‘o an´ en güzel gülüşü atan Polislerin resimlerinden oluşan bir albüm yapıldı. Erzurum'un gülen Polislerinin fotoğraflarından ilk olarak Erzurum'da sergi açıldı. Büyük ilgi gören sergi bugüne kadar Erzurum ve Ankara'da 5 ayrı sergi salonunda sergilendi.

 

 

ŞUANA KADAR 60 BİN VATANDAŞ SERGİYE İLGİ GÖSTERDİ

 

“Dört Mevsim Yüz Güleryüz Projesi” sergisini şuana kadar 60 bin vatandaşın gezdiği ve çok olumlu görüşler belirttiği açıklandı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü yetkilileri, serginin amacı ve oluşturduğu farkındalıkla ilgili şu açıklamayı yaptı: ‘‘ Son zamanlarda asayiş ve huzurun sağlanması konusunda polisin gülen yüzüyle katkı sağlaması çok önemli bir faktör olarak değerlendirilmektedir. “Dört Mevsim Yüz Güleryüz Projesi” kurumsal ve toplumsal işbirliğinin arttırılması amacıyla, suç oluşmadan çözüm odaklı mücadele edilmesine katkıda bulunan Erzurum polisinin samimi, doğal ve sıcak gülen yüzlerinden oluşan bir fotoğraf sergisidir. Fotoğraf sergimiz Erzurum ve Ankara illerinde 5 ayrı sergi salonunda ortalama 60.000(altmışbin) yurttaşımızın beğenisine sunulmuş ve büyüt takdir toplamıştır.''

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler