Erzurum Şehit Polisini Uğurladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 03.03.2016 16:04:00
4 yıllık Özel Harekat Polisi Eren Yüca, memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.
Erzurum Şehit Polisini Uğurladı

RADARHABER / ERZURUM

Şırnak'ta tutukluk yapan silahını onarmaya çalışırken kazara kendini göğsünden vurarak şehit olan 4 yıllık Özel Harekat Polisi Eren Yüca, memleketi Erzurum'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.  Şehit Özel Harekatçı Yüca için bugün önce Şırnak'ta sonra Erzurum'da tören düzenlendi. Şehidin naaşı önce Yakutiye ilçesi Ali Paşa Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeli, silah arkadaşlarının tabutunu omuzlarında baba evine kadar taşıdı. Şehidin baba evinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Ailesinin son kez yüzünü gördüğü Eren Yüca'nın cenazesi, Narmanlı Camii'ne götürüldü.

NAAŞI BAŞINDA BEKLEYEN MESLEKTAŞLARININ ZOR ANLARI

Şehit polis memuru Yüca, ikindi namazını müteakip Narmanlı Camii'nde cenaze namazı kılındı. Erzurum Müftü Vekili Celal Büyük'ün kıldırdığı cenaze namazına, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, askeri erkan, şehidin akrabaları ve binlerce Erzurulu katıldı. Şehidin tabutunun başında bekleyen özel harekat Polislerinin üzüntüsü objektiflere yansıdı.

 

BİNLERCE KİŞİ UĞURLADI

Acılı baba Şerafettin Yüca, tören boyunca metanetle ayakta durmaya çalıştı. Baba Yüca, "Oğlumla en son 3 gün önce konuşmuştum. Dünde (şehit olduğu gün) görüşmek için arayacaktım ancak acı haberini aldım. Bir daha görüşmek nasip olmadı. Rabbim daha kötü günler göstermesin. İçimiz, dışımız düşman kaynıyor" dedi. Bekar olan Yüca, 4 yıllık polis memuruydu. Şırnak'ta dün tutukluk yaptığı için onarmaya çalıştığı silahtan çıkan kurşunla göğsünden yaralanan Eren Yüca (23), meslektaşlarınca kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler