SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum semaları uçurtmalarla renklenecek
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 13.05.2015 17:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Erzurum’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Erzurum Büyükşehir Belediyesinin 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü düzenleyeceği uçurtma şenliği ile start alacak etkinlikler coşkuyla kutlanacak. Yedisinden yetmişine binlerce uçurtma severin birbirinden ilginç uçurtmalarıyla katılacağı Erzurum Büyükşehir Belediyesi’de uçurtması olmayanlara uçurtma dağıtacak.İstanbul Uçurtmacılar Derneği’nin de katkılarıyla gerçekleştirilecek şenlikte uçurtma yarışmaları, animasyon ekibinin çeşitli oyun ve yarışmaları da yer alacak.
Uçurtma Festivali’nde Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı çeşitli yuva ve okullardan yüzlerce öğrencinin sunacağı gösteriler de izleyenleri büyüleyecek.İstanbul Uçurtmacılar Derneği, alanda kuracağı Uçurtma Hastanesi’nde kırılan, yırtılan uçurtmaları ücretsiz olarak onaracak.Uçurtma yarışmasında dereceye girenlere Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Ak Parti milletvekili adayları tarafından, Bisikletler, Spor Kıyafetler, Saatler, Kupalar ve Teşekkür Belgelerini dağıtılacak.Festivalde İstanbul Uçurtmacılar Derneği’nin profesyonel ekibinin hazırladığı uçurtma show ise katılımcılara heyecanlı anlar yaşatacak.
.jpg)
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı