Erzurum'a 2 şehit ateşi birden düştü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 17.12.2016 21:13:00
Acı haberler, Kayseri ve Suriye'den geldi, Erzurum'a iki şehit ateşi birden düştü.
Erzurum'a 2 şehit ateşi birden düştü

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum'a iki şehit ateşi birden düştü. Kayseri'de düzenlenen hain saldırıda Piyade Çavuş Arif Tuğ, Suriye'deki Fırat kalkanı harekatı sırasında ise Astsubay Başçavuş Külekçi şehit oldu. Her ikisi de Şenkayalı olan askerlerimi, Erzurum'u yasa boğdu. Kayseri’de teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen Piyade Çavuş Arif Tuğ’un Erzurum’un Şenkaya ilçesindeki baba evine ateş düştü. Şehidin Şenkaya ilçesine bağlı dağ köyünde bulunan evine şehadet haberi askeri yetkililerce verildi. Şehit evine Türk bayrakları asılırken, 112 Acil Servis ekipleri hazır bekletildi. Şehidin ailesi Kayseri’ye gitmek üzere yola koyuldu.
 
DİĞER ŞEHİDİMİZ ANKARA'DA DEFNEDİLDİ
 
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda yaralanan Astsubay Başçavuş Volkan Külekçi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 3 gündür tedavi görüyordu. Şenkayalı olan şehidimiz, bugün yaşam mücadelesini kaybett. Şehit olan Külekçi'nin naaşı,Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.Astsubay Başçavuş Külekçi için Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazına şehidin babası Haşmet annesi Rabiya ve eşi Sibel Külekçi’nin yanısıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile çok sayıda vatandaş katıldı.  
 
"YAVRUM BİR BAŞINA NELERE GİDERSİN"

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından evli 2 çocuk babası şehidin özgeçmişi okundu. Bu sırada ayakta durmakta zorlanan ve gözyaşı döken şehidin annesi Rabia Külekçi, "Ben yavruma gideceğim. Beni, o tabutun içerisine koyaydılar. Yavrum yavrum bir başına nerelere gidersin." diyerek ağıt yaktı. Törenin ardından Gaziantep Havalimanı'na götürülen şehidin naaşı, burada düzenlenen ikinci törenin ardından Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçakla Ankara'ya uğurlandı. 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler