SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum'da kar yağışı etkili oluyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 11.12.2018 21:40:00 |
Erzurum'da beklenen kar yağışı aksam saatlerinde başladı. Aralıklarla yağan...

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da beklenen kar yağışı aksam saatlerinde başladı. Aralıklarla yağan kar, hayatı olumsuz etkiledi. Bölgede etkili olan kar yağışı ulaşımı da aksattı. Olumsuz hava koşulları sebebiyle Erzurum'un çevre illerle olan karayolu ulaşımında da aksamalar yaşandı. Kar yağışı ve tipi nedeniyle Karayollarında araçlar güçlükle seyrederken, ekipler aralıklarla tuzlama çalışması yapıyor. Belediye ekipleri ise caddelerde tuzlama çalışması yaparak buzlanmayı önlemeye çalışıyor. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının devam edeceğini belirtrek vatandaşları soğuk, don ve fırtınaya karşı uyardı. Erzurum'da fırtınanında Perşembe gününe kadar etkili olacağı açıklanarak, dikkatli olunması istendi.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.