Erzurum'da ‘sazlı sözlü’ kızak keyfi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 05.02.2018 13:33:00
Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen sazlı sözlü kızak keyfi, renkli görüntülere sahne oldu.
Erzurum'da ‘sazlı sözlü’ kızak keyfi

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi, ilginç bir etkinlik yaptı. Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen sazlı sözlü kızak keyfi, renkli görüntülere sahne oldu. Kızak kayan genç müzisyenler ‘Anadolu’nun Zirvesi’nden ‘Baş Koymuşun Türkiye’min yoluna’, ‘Çanakkale içinde Aynalı Çarşı’ diyerek Mehmetçiğe de ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için destek verdi. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi yine bir ilke imza atma gururu yaşadı. Anadolu’nun Zirvesi Palandöken Kayak Merkezi’nde dar gelirli öğrencilere kızak keyfi yaşatan Yakutiye Gençlik Merkezi yine örnek bir davranışa imza attı. Farkındalık oluşturan Yakutiye Gençlik Merkezi, sazlı sözlü kızak etkinliği ile gençlere spor yaptırırken, aynı zamanda da Afrin ve Bölgesi’nde ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı baştan Mehmetçiğe destek verdi. Anadolu’nun Zirvesi’nde Kahramanlık Türkülerini seslendiren Yakutiye Gençlik Merkezi’nin genç müzisyenleri, ‘Baş Koymuşum Türkiye’nin yoluna’, ‘Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı’ türkülerini seslendiren genç müzisyenler ile Gençlik Liderleri ve Gönüllü gençler Türk Ordusunun Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.
Yakutiye Gençlik Merkezi’nin müzik kurslarına katılan genç solistler ile saz sanatçıları, Palandöken Kayak Merkezi’ni seslendirdikleri Türküler ile şenlendirirken, kayak severlerinde yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz’ın da katıldığı etkinlikte genç müzisyenler, Palandöken Kayak Merkezi’nin tüm dünyaya duyurulmasında büyük emeği olan merhum Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal’ı da yad ettiler. Genç müzisyenler Erkal’ın ‘Hadi Gel Erzurum Türküsünü seslendirerek, büyük beğeni topladılar.
Türkiye’nin en önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde sazlı sözlü kızak etkinliği düzenleyen Yakutiye Gençlik Merkezi, dar gelirli öğrencilere kızak keyfi yaptırırken, genç müzisyenlerde, yurdun dört bir yanından ve Erzurum yöresine ait türküleri seslendirerek, sazları ve sözleri ile kayak severlerin içini ısıttılar. Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerinden Fırat Altunok, “Biz bu etkinliğimizle hem Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yapan kayak severlerin neşeli anlar yaşamasını sağladık. Hem de sazlarımız ve sözlerimizle Afrin’de Zeytin Dalı Harekatını başlatan Mehmetçiklerimize destek verdik” dedi. Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ise, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in destekleri ile Palandöken Kayak Merkezi’nde güzel bir etkinliğe imza attıklarının altını çizerek, “Biz burada gönüllü gençlerimizin ve dar gelirli öğrencilerimizin kızak keyfi yaşamalarını sağladık. Bugün burada önemli bir farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum. Bu farkındalığın en büyük parçası olan ve gençlik merkezlerimizin kurslarından yetişen bu genç müzisyen arkadaşlarımıza etkinliğimize olan katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler