SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum'da Sibirya soğukları etkili oluyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 16.12.2013 11:24:00 |
Sibirya soğuklarının etkili olduğu Doğu’da gece en düşük hava sıcaklığı eksi 15 derece ile Kars’ta ölçüldü.

RADARHABER / ERZURUM
Sibirya soğuklarının etkili olduğu Doğu’da gece en düşük hava sıcaklığı eksi 15 derece ile Kars’ta ölçüldü. Kar yağışının yer yer kendini soğuk havaya bırakması Doğu Anadolu Bölgesi’nde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son yılların en ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu’da soğuk hava nedeniyle çeşmelerdeki akan sular ve araçlar donarken çatılarda oluşan dev buz sarkıtları vatandaşlar için tehlike oluşturuyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; alçak basınç sisteminin etkisi altında olan Doğu’da soğuklar devam edecek. Gece en düşük sıcaklık Kars’ta eksi 15 olurken, Erzurum ve Erzincan’da eksi 12, Ağrı’da eksi 10, Iğdır’da eksi 9, Ardahan’da eksi 8 derece olarak ölçüldü. Yetkililer, bölge genelinde kuvvetli buz ve don olayına karşı ve yüksek kar örtüsü nedeniyle çığ tehlikesine karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.