
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum'da taksi durakları yenileniyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 17.12.2014 11:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının girişimleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’inde destekleri ile taksi duraklarındaki kulübeler yeniden yapılıyor. Daha önce UKAME tarafından alınan kararla Erzurum’daki duraksız taksi ve yazıhanesiz duraklar için harekete geçilmişti. Oda başkanı Naci Altay’ın yoğun mesai harcayarak yaptığı girişimler sonuç verdi ve taksi duraklarında yeni döneme giriliyor.Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in desteği ile başlatılan taksi durakları yenileme projesi kapsamında yeni durakların yapımına devam ediliyor. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Naci Altay, taksici esnaflar ile birlikte yapımı devam eden taksi duraklarını görmek için sanayi sitesindeki atölyeyi ziyaret etti. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Naci Altay, “Özellikle kış aylarında büyük zorluklar yaşayan taksici esnafımızın derdine derman olmak için yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Öncelikli olarak Erzurum’a ve taksici esnafımıza yakışır bir şekilde yeni durakların yapılması için kolları sıvadık. Bizlere bu konuda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz” dedi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı