Erzurum'da tren biletleri tükendi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 07.08.2018 17:00:00
Tatili memleketinde geçirmek isteyen Erzurumlulara, Gar Müdürlüğünden kötü haber...
Erzurum'da tren biletleri tükendi

 

Sinan AYDIN'ın Haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Uzun Kurban Bayramı tatili nedeniyle bayramı il dışında geçirmek isteyenler ile tatili memleketinde geçirmek isteyen Erzurumlulara, bir kötü haberde Erzurum Gar Müdürlüğü´nden geldi. Erzurum Gar Müdürlüğü, bayram nedeniyle tüm seferlerinin dolduğu bilgisini paylaştı. Başta Doğu Ekspresi olmak üzere tren seferlerine son dönemde artan ilgi, yaklaşan bayram tatili öncesi doruğa çıktı.

 

TREN BİLETLERİ ŞİMDİDEN TÜKENDİ

 

Özellikle, bayram tatilini, bulundukları kentin dışında geçirecek vatandaşların tren yolculuğunu tercih etmeleri nedeniyle trenlerde yer bulmak imkansız hale geldi. Bayram öncesi Ankara-Erzurum- Kars ve Erzurum-Ankara arası tren seferlerinde yer kalmadı. Erzurum Gar Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, trenle seyahate olan ilgi nedeniyle seferlerle ilgili biletlerin şimdiden tükendiği bildirildi. Vatandaşların güvenli, ucuz ve konforlu olması nedeniyle trene taleplerinin her geçen gün arttığını belirten Erzurum Gar Müdürlüğü yetkilileri, "Trenler normal günlerde de dolu oluyor. Ancak, uzun bayram tatili, yolculuklarda trene olan talebi daha da artırdı. Ek tren seferlerimizin yanı sıra, yolcu kapasitesini artırmak ve insanlarımızın mağduriyetini ortadan kaldırmak için ek vagonlar da konuldu ve onlar için de biletler tükendi. " diye konuştu.

 

 

‘‘GİDİŞ-DÖNÜŞ FUL DOLUYUZ´´

 

Yetkililer, ‘‘ Şuan için tüm yerlerimiz ful dolu gidiş dönüş olarak. Yataklı vagonlarımız günler öncesinden tükendi. Kuşetli vagonlar da tüm biletler tükendi. Son olarak ta pulman dediğimiz koltukta yolculuk için de bilet kalmadı´´ dedi. Gişeler önünde kuyruğa girerek, gidecekleri yere bilet bulmaya çalışan vatandaşlar ise bilet bulamadıklarını ve bunun için yetkililerden daha fazla ek sefer konulmasını istiyor. (GÜNEBAKIŞ) 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler