Erzurumlu Şehit Polise Son Görev

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 18.07.2016 14:17:00
Şehit Polis Murat Ellik için, Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.
Erzurumlu Şehit Polise Son Görev

RADARHABER / ERZURUM  

Darbe girişimi sırasında hainlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Erzurumlu Özel Harekat Polisi Murat Ellik için, Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene, Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, şehidin yakınları ve çok sayıda rütbeli Asker ve Polis katıldı.  Emniyet Müdürlüğü önüne getirilen şehit naaşını gören şehit yakınları, fenalık geçirdi. Şehidin kız kardeşinin sürekli “Abim” diyerek ağlayıp feryat etmesi ise yürek dağladı.

ACILI ŞEHİDİN POLİS BABASI: OĞLUM KENDİ KURŞUNLARIMIZLA ŞEHİT OLDU

Törende kısa bir konuşma yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, milletin ferasetine teşekkür etti. Azizoğlu,  Darbeye kalkışanları, tarihteki haşhaşi olarak bilinen barbarların baş komutanı olan Hasan Sabbah’ın ordusuna benzetti.  Azizoğlu, “Bugün askeriyede yuvalanmış hainlerin kalkışması sonucu şehit düşen Murat için toplandık. Allah ona rahmet etsin. Eğer o akşam milletin duruşu olmasaydı çok daha büyük şeyler olabilirdi. O darbeciler Hasan Sabbahın 21. Yüzyıldaki müsveddeleridir.  Şehitlerimiz var. Allah hepsine rahmet eylesin” dedi.  Şehit Murat Ellik’in şuanda görevli olan Polis babası Osman Ellik, Vali Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’e, ‘Oğlum defalarca Güneydoğuda operasyona katıldı. Orada şehit olsaydı bu kadar üzülmezdim. Kendi kurşunlarımızla oğlum şehit oldu’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

ŞEHİT KARDEŞİ SILA’NIN GÖZYAŞLARI DİNMEDİ

Polis babanın, tören boyunca metanetini koruduğu görüldü. Tören boyunca şehidin 13 yaşındaki kız kardeşi Sıla Ellik’in gözyaşları dinmedi. Abisinin tabutuna sarılarak gözyaşı döken Sıla, törene katılanları da ağlattı. Şehit Polis Murat Ellik’in 22 Ağustos 2015’de geçici görevle Anka Özel Harekat Dire Başkanlığına atandığı, Babasının yanı sıra bir abisinin de özel harekatta Polis olduğu, bekar olduğu ve 3 kardeş oldukları öğrenildi. Şehit Polis Memuru Murat Ellik, Narmanlı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıktaki Şehitlikte toprağa verilecek.

 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler