SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum'un artık bisiklet yolu var
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 05.07.2014 13:00:00 |
Kampüs içerisinde oluşturulan bisiklet yolu projesinin önemli bir bölümünün tamamlandığı bildirildi.

RADARHABER / ERZURUM
Atatürk Üniversitesi kampusu içerisinde oluşturulan bisiklet yolu projesinin önemli bir bölümünün tamamlandığı bildirildi. Atatürk Üniversitesi Genel Sekreterliği’nin hazırladığı bisiklet yolu projesi, bütçesinin tamamı, bakanlıktan karşılanmak üzere hibe proje alındı.Kampüste gerçekleştirilen bisiklet yolu projesinin tamamında, bakanlığın belirttiği kriterlere dikkat edilerek yapım gerçekleştirildı.Ormanlık alan içinde gerçekleştirilen yaklaşık 1850 metrelik parkurla, trafikten ve gürültüden uzak bir ortamda sürüş ve yürüyüş gerçekleştirme imkânı oluşturuldu. Bu alandaki güvenlik tedbirleri için gereken çalışmalar başlatıldığı ve yakında tamamlanacağı belirtildi.Güzergâhın büyük kısmı, ulaşım alternatifi oluşturabilmek adına mümkün olan yerlerde yollardan ve kısmen de kaldırımların bir kısmından geçirildiğini belirten proje yetkilileri, “Bu yolun güzergâh uzunluğu yaklaşık 9150 metredir. Bu güzergâhın yapımında bağlantı kısımları, hem bisikletlilerin hem de engellilerin geçişini kolayca sağlayacak şekle getirilmiştir.” dedi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı