SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
ETÜ'de fidan dikim şöleni vardı!
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 02.05.2014 13:00:00 |
ETÜ, daha yaşanabilir bir çevre bırakma amacı ile “Fidan Dikme Projesi” gerçekleştirdi.

RADARHABER / ERZURUM
“Yarınları Birlikte Şekillendirelim” sloganıyla yola çıkan ve kuruluşundan bugüne aynı felsefe ile yoluna devam eden Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) gelecek nesillere daha temiz; daha yaşanabilir bir çevre bırakma amacı ile “Fidan Dikme Projesi” gerçekleştirdi. ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Bayram Şahin, Türk Hava yolları Erzurum Satış Müdürü Mehmet Akkaya, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Sekreteri Dr. Arif Emre Sağsöz, Erzurum Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, çok sayıda akademik personel ve öğrencilerin katılımı ile ETÜ Kampüs alanında ağaçlandırma çalışması yapıldı. Toplamda 10 bin adet fidan dikilecek projenin ilk adımı 2 mayıs cuma günü kampüs alanımızda atıldı.Konu ile ilgili görüşlerini belirten Rektör Prof. Dr. Yaylalı “Üniversitemizin sadece akademik faaliyet merkezi olarak değil,aynı zamanda fiziki görüntüsü ile de öğrencilerimizin gözüne hitap etmesi gerekmektedir. Öğrencilerimizin daha temiz bir çevrede yaşamaları en az eğitimleri kadar önemlidir, bu amaçla öğrencilerimizin keyifli zaman geçirecekleri ve kendilerinde çevre bilincini de geliştirmek amacıyla kampüs alanımızı yeşillendiriyoruz”. Dedi.Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı katılımcı kurumlara ve öğrencilere teşekkür etti.İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Sekreteri Dr. Arif Emre Sağsöz “Genç İnşaat Mühendisleri teşkilatımızın ETÜ ayağını desteklemek amacıyla kampüs ağaçlandırma faaliyetlerine katılıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine ve genç üniversitelilere İnşaat Mühendisleri Odası olarak desteğimiz devam edecektir” dedi.Yapılan çalışmalarla alakalı görüş belirten Erzurum Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner “Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü olarak, Kurum Ağaçlandırma taleplerini özellikle dikkate alıyoruz. Erzurum Teknik Üniversitesi kampüsü ağaçlandırmasına THY, İMO ve ETÜ işbirliği ile ETÜ öğrencileriyle birlikte çalışarak yeşil bir kampüs oluşturuyoruz daha yeşil bir Erzurum hedefliyoruz, dikilen ağaçlar sarıçamdır ve 3 yıl bakımları bize aittir” dedi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı