
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Forum Erzurum'dan ücretsiz kreş hizmeti
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 20.04.2015 08:50:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Forum Erzurum; Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hafta içi çocuklara ücretsiz kreş eğitimi veriyor. Forum Erzurum 2. Katta bulunan Çocuk Kulubü’nde; ingilizce , fen , tiyatro , müzik, dans ve sanat eğitimleri ücretsiz verilmeye başladı.Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Alışveriş Merkezi Müdürü Ahmet Çakmak; “Forum Erzurum ailesi olarak başta sosyal sorumluluk projeleri olmak üzere Erzurum ve tüm çevre illerde eğitim odaklı bir çok projenin hazırlığı içerisindeyiz. Bu kapsamda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hafta içi tüm çocuklara ücretsiz kreş eğitimi veriyoruz. Keşfet, Eğlen , Öğren sloganıyla çıktığımız bu projemizde , çocuklarımızın gelişimi ve birçok alanda kabiliyet kazanmaları için uzman kadro ile gönüllü olarak hizmet vermeye devam edeceğiz.Televizyon ve İnternet cocuklarımız için büyük bir tehdit oluşturmaya başladı, internetteki sanal dünya, tamamen çevresinden soyutlamış ve toplumsal değerlere kayıtsız bir insan kitlesinin oluşmasına zemin hazırlamaktadır. Keşfet - Eğlen - Öğren projesinde temel hedef; çocukların gelişim çağlarında başlayan internet ve televizyon bağımlılığının önüne geçmektedir. Hafta içi 11:00 - 20:00 saatleri arasında çocuklarımız için hazırladığımız eğitim programına tüm Erzurum’luları bekliyoruz.” diye konuştu.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı