Güncel TV ihalesi onaylandı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 24.07.2013 17:00:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
Yerel (T3) Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesine katılan Rek Medya A.Ş’nin aldığı ihale, RTÜK tarafından onaylandı. Güncel Medya Koordinatörü Recep Kapucu, yayın hazırlıklarına başladıklarını açıkladı.
26 Haziran 2013 tarihinde yapılan Yerel (T3) Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesine katılan ve ihaleyi alan Rek Medya A.Ş’nin ihalesi Radyo Televizyon üst kurulu tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi. 

''BAZI ÇEVRELERİ RAHATSIZ ETTTİK''
Erzurum’un çok sesli ve çok renkli TV’sini kuracaklarını ifade eden Güncel Medya Koordinatörü Recep Kapucu, marka TV kuracaklarını, Erzurum’un ve Türkiye’nin Televizyonu olacaklarını söyledi. RTÜK’ün açmış olduğu ihaleyi almalarının özellikle bazı çevreleri oldukça rahatsız ettiğini ifade eder Koordinatör Recep Kapucu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''BİRİLERİNİN TV'Sİ OLMAYACAĞIZ''
“Biz birilerinin TV’si olmayacağız. Şehrin TV’si olacağız. Türkiye’nin TV’si olacak. Güncel ismini markalaştırıp, Erzurum sınırları dışına taşıyacağız. Amacımız, çok sesli ve çok renkli bir TV’yi yayına geçirmek”. Sıradan bir TV kurmayacaklarını da sözlerine ekleyen Kapucu, “ İhaleyi alır almaz çalışmalara başladık. Acele etmeyeceğiz. Mesleğe yıllarını vermiş gazeteci arkadaşlarımızın sürekli fikirlerini alıyoruz. TV’izde neler yapacağız. Ne tür programlara yer vereceğiz. Bunları arkadaşlarımızla, üstatlarımızla birlikte belirliyoruz” dedi. Güncel TV yayınlarını Erzurum’un tüm ilçelerine ve köylerine de götüreceklerini kaydeden Koordinatör Kapucu, teknik alt yapı çalışmalarına da hız verdiklerini sözlerine ekledi. 


 

Etiketler : Erzurum, TV, Güncel, Kapucu,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler