Gündemin nabzı Kanal 25 ekranlarında tutulacak

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 15.02.2018 22:10:00
“Biz Bize Erzurum” adlı program, yeni yayın dönemine gazeteci konuklarıyla start verdi.
Gündemin nabzı Kanal 25 ekranlarında tutulacak

RADARHABER / ERZURUM
“Biz Bize Erzurum” adlı program, yeni yayın dönemine gazeteci konuklarıyla start verdi. Erzurum´da yayın yapan Kanal 25, yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Naci Ergen´in hazırlayıp sunduğu “Biz Bize Erzurum” adlı program, yeni yayın dönemine gazeteci konuklarıyla start verdi. Usta gazeteciler Samet Özünal ve Mahmut Akdağ´ın yorumlarıyla katılacakları program, bundan böyle haftanın iki günü ekranlarda olacak. Sosyal medya üzerinden de canlı yayınlanacak olan programda, gündeme düşen önemli başlıkların yanı sıra Erzurum´un sorunları de ele alınacak.

Kanal 25 Yayın Yönetmeni Naci Ergen, ekranlarda uzun bir süredir devam eden ve büyük bir ilgi gören “Biz Bize Erzurum” adlı programa yepyeni bir konseptle devam edeceklerini belirterek, “Programımızı bundan böyle gazeteci dostlarımızla birlikte yapacağız. Usta gazeteciler Samet Özünal ve Mahmut Akdağ´la birlikte bundan böyle haftada iki gün ekranlarda olacak ve ağırlıklı olarak Erzurum gündemini ele alacağız” dedi.

Programın Kanal 25 ekranlarının yanı sıra sosyal medya üzerinden de canlı yayınlanacağını vurgulayan Naci Ergen, “İlerleyen haftalarda canlı yayın konuklarımız da olacak. Şehrin yöneticilerini, siyasetçilerini, STK temsilcilerini, kısacası ortak paydası Erzurum olan herkesi stüdyomuza konuk edecek ve hep birlikte Erzurum´u konuşacağız” ifadelerini kullandı.
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler