Gurbette Mehmet Sekmen rüzgarı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 30.11.2013 23:05:00
Gurbetteki Dadaşların herefene buluşmasında, AK Partinin Erzurum adayı olması beklenen Mehmet Sekmen ilgi odağı oldu.
Gurbette Mehmet Sekmen rüzgarı!

RADARHABER / ERZURUM 
 
İstanbul Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından her ay düzenlenen herefene buluşmasında ilgi odağı Mehmet Sekmen oldu.
Gurbette Mehmet Sekmen rüzgarı!
 
TORPİL YAPTIRMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER
Türküler söylendi, oyunlar oynandı, halaylar çekildi, ikram edilen yemekler yenildi fakat herkesin farklı bir heyecanı ve gayreti vardı. Çünkü konuklar arasında öyle bir isim vardı ki, yaklaşık bir haftadır Erzurum gündemini alt üst eden Mehmet Sekmen oradaydı, adeta herkesin ilgi odağı oydu.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday gösterileceğine kesin gözüyle bakılan Mehmet Sekmen, hemşerileriyle yeni görev öncesi sohbet ediyor ve notlar alıyorken, halkımız da tabii ki boş durmayarak, Sekmen’e not kağıtlarını iletmeye çalışıyorlardı.
 
SEKMEN ERZURUMLULARDAN DUA VE DESTEK İSTEDİ
Mehmet Sekmen yaptığı kısa konuşmada, Bizleri buluşturan sıkıntılarıma destek olmaya çalışan Vakıf ve derneklerimize destek olmalıyız.Benim için bugünler daha bir anlamlı. Nasip olursa kendi memleketimize daha yakından hizmet etme gibi bir durum hasıl oldu. Allah nasip ederse Erzurum için en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız. Siyasette önemli tecrübeler edindik. Bu tecrübeleri İstanbul Ankara ve yurdumuzun çeşitli yerlerinde hizmet amacıyla uygulamaya çalıştık. Bugünlerde de kendi memleketimize hizmet etmemiz uygun görüldü. Memleketimize hizmet etmek kutsal bir görevdir. En güzelini yapmaya çalışacağız, sizlerinde dualarını ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

DENGİZEK BURS DESTEĞİNİ YİNELEDİ
Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Suha Dengizek, selamlama konuşması yaptıktan sonra hemşerileriyle sohbet etti. Vakfımız yeni dönem etkinliklerine tüm hızıyla devam etmektedir. Çeşitli alanlarda aktivitelerimiz kurslarımız devam ederken, 12 Mart Erzurum’un Düşman İşgalinden kurtuluşunun anması ile ilgili Erzurum şöleni gecesinin de hazırlıklarını da yapmaya başladık. Bu sene daha güzel bir içerikle Erzurum Şöleni düzenleyeceğiz. Erzurumluların buluşma merkezi olan vakfımıza gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum. Vakfımıza desteklerinizi bekliyoruz, özellikle öğrenci bursları konusunda daha fazla desteklerinizi bekliyoruz” dedi.(Kaynak: Erzurum Haber Gazetesi)
 
 
Etiketler : Erzurum, aday, herefene, Dadaş,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • fatih yiğit 01.12.2013 05:12:49

    anca istanbuldaki erzurumlulardan ilgi görür o bakalım erzurumdaki erzurumlular ne kadar destek verecek bu seçim oy moy yok ak partiye

En Son Haberler