Hakim ve Savcılar oynaya oynaya gittiler

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 12.06.2013 12:50:00
Başka illere tayini çıkan Hakim ve Savcılar için Erzurum Adliyesi tarafından 'veda yemeği' tertiplendi.
Hakim ve Savcılar oynaya oynaya gittiler

Cengiz DURULAR'ın haberi...
 
RADARHABER / ERZURUM 
 
Hakim ve Savcılar Kararnamesi kapsamında başka kentlere atanan hakim ve savcıların onuruna Erzurum Adliyesi tarafından ‘Veda Gecesi’ tertiplendi. Yargı mensuplarına yakışır bir şekilde gerçekleştiren gece, renkli görüntülere sahne oldu. Dadaşlar diyarını kadim bir şehir olarak nitelendiren hakim ve savcılar, veda konuşmalarında duygusal anlar yaşadı.

BAŞSAVCIDAN ANLAMLI ETKİNLİK
Türkiye’de gerçekleştirilen örnek ve model projelerin merkezi konumundaki Erzurum Adliyesi, önceki gün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 2013 yılı Adli ve İdari Yargı Atama Kararnamesi kapsamında başka kentlere tayini çıkan hakim ve savcıların onuruna veda gecesi düzenlendi. HSYK’nın nisan ayındaki yaz kararnamesinde yer alan yargı mensuplarını gecede, mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Sosyal birlikteliklerin ve paylaşma kültürünün mihmandarı, kentin sevilen bürokratı Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık’ın bizzat tertiplediği etkinlik, samimi ve sıcak bir atmosferde geçti. 
 
SEVGİYLE UĞURLANDLAR
Xanadu Snow White Otel’de gerçekleştirilen ve bir düğün merasimini andıran veda gecesine, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, eşi Hakim Figen Apaçık, Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Radi Akyol, Erzurum Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu, hakimler, savcılar, avukatlar, Erzurum Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Bingöl, İdari İşler Müdürü Gencay Edeş, daire müdürleri ve Erzurum Adliyesi çalışanları katıldı. Gecede, yaz kararnamesinde başka kentlere tayini çıkan Erzurum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rasim Karakullukçu, Erzurum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Okan Akar, Cumhuriyet savcıları Yusuf Eraslan ve Hasan Dalak, hakimler Hüseyin Kovan, Hülya Akar, Bülent Yılmaz, Mehmet Hakkı Altun, Osman Erol, Mustafa Gers ve Volkan Koçtepe’ye şilt ve hediye takdim edildi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık, etkinlikte yaptığı konuşmada, hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.Rüya Organizasyon Şirketi bünyesinde yer alan Grup Motif ile Serkan İçlioğlu ve Şahap Yördem adlı müzisyenlerin görev aldığı veda gecesinde, hakim ve savcılar Erzurum’un olmazsa olmazı olan davul ve zurna eşliğinde uğurlandı. Erzurum’da görev yapmanın mutluluğu ve onuruyla Dadaşlar diyarından ayrıldıklarını ifade eden yargı mensupları, gecede halay çekti. Bu arada organizasyon komitesinde yer alan Erzurum Adliyesi İdari İşler Müdürü Gencay Edeş’in samimi tavırları ve folklorik ezgileri veda gecesinde beğeni topladı.

ERZURUM’DAN AYRILAN HÂKİM VE SAVCILAR ŞUNLAR

Okan AKAR: Sakarya 3. Ağır Ceza Mah. Başkanlığı
Hüseyin KOVAN: Manisa Hâkimliği
Mehmet Hakkı ALTUN: Antalya Hâkimliği
Rasim KARAKULLUKCU: Gölbaşı (Ankara) Cumhuriyet Başsavcısı
Osman EROL : Antalya Hâkimliği
Volkan KOÇTEPE : Aydın Hâkimliği
Yusuf Ziya ERASLAN: İstanbul Beykoz Cumhuriyet Savcılığı
Hasan DALAK : Aydın C.Savcılığı...(PUSULA)

 

Etiketler : Erzurum, hakim, veda, Başsavcı,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler