Halkın adamı halkın yanında

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 07.07.2013 12:50:00

RADARHABER / ERZURUM 

Yaklaşık bir ay önce Erzurum Valiliği görevine başlayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın ilçe gezileri sürüyor. Gittiği her ilçede resmi toplantıların dışında caddede gezen ve vatandaşlarla, esnafla bir araya gelen, sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Vali Altıparmak bugün geldiği Oltu ve Şenkaya ilçelerinde de geleneği bozmadı. Bir güne iki ilçe gezisi sığdıran Vali Altıparmak ilk kez geldiği Oltu ve Şenkaya’da oldukça sıcak ve samimi bir ilgiyle karşılandı. 
Sabah saatlerinde beraberindeki İl Müdürleriyle ilk olarak Oltu’ya gelen Vali Altıparmak kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Fatih Çobanoğlu ile bir süre görüştü. Daha sonra yaya olarak Kaymakamlık Toplum Merkezine geçen Vali Altıparmak yol boyunca vatandaşlarla ve esnafla sık sık sohbet etti. Kaymakamlık Toplum Merkezinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Vali Altıparmak ERVAK tarafından 20. si düzenlenen Sultan Sekisi toplantısına da katılarak buradan Oltu’dan Şenkaya’ya hareket etti.
İki gün önce yağan yağmurun ardından gelen selden zarar gören yol güzergahındaki bölgeleri ziyaret ederek Şenkaya’ya gelen ve programına muhtarlarla ve ilçe müdürleriyle toplantı yaparak başlayan Vali Altıparmak muhtarların sorunlarını dinledikten sonra yine vatandaşlarla bir araya gelmek üzere bir kıraathaneye geçti. Yol güzergahında bir bayan esnafı da ziyaret eden ve çay ikramını geri çevirmeyen Vali Altıparmak etrafını saran çocuklarla tek tek ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi. Şenkaya Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe JandarmaKomutanlığına da giden Vali Altıparmak geceyi geçirmek ve ertesi gün Olur ilçesine gitmek üzere Oltu’ya hareket etti.
Oltu ve Şenkaya ilçelerinde kendisine gösterilen yakın ilgiden memnun kalan Vali Altıparmak, vatandaşın bir sıcak tebessümünün her türlü yoğunluğa ve yorgunluğa bedel olduğunu söyledi.

Foto Galeri
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler