İbrahim Erkal hayatını kaybetti!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 09.05.2017 17:07:00
Yoğun bakımda tutulan hemşehrimiz ünlü şarkıcı İbrahim Erkal hayatını kaybetti.
İbrahim Erkal hayatını kaybetti!

RADARHABER / ERZURUM
12 Nisan'da beyin kanaması geçirip yoğun bakımda tutulan hemşehrimiz ünlü şarkıcı İbrahim Erkal hayatını kaybetti. İbrahim Erkal, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Erkal, 25 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Acı haberi ünlü sanatçının sosyal medya hesaplarını yöneten ailesi duyurdu. Açıklamada "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur" denildi. Radar Haber olarak başta kederli Erkal ailesi fertleri olmak üzere tüm Erzurum'a başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Erzurum büyük bir değerini kaybetti. 

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal, 10 Ekim 1967 tarihinde Erzurum'un Narman ilçesinde dünyaya geldi. Şarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu olan İbrahim Erkal, 1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkardı. Fakat sesini duyuramadı. Erkal sonraki yıllarda 'Tutuku' albümüyle milyonların gönlünde taht kurdu. Sonraki kasetleri de büyük ses getirdi ve yok sattı. Yalan dünya, Tutku ve Canısı şarkıları milyonların dilinden düşmeyen İbrahim Erkal, hayranlarına ölümsüz eserle bırakarak aramızdan ayrıldı. Evli ve 3 çocuk baası olan İbrahim Erkal, uzun yıllardır İstanbul'da yaşıyordu. Erkal'in 40 gün önce dünyaya gelen ve Elif Su ismini verdikleri çocuğu, babasını hiç göremeyecek. Erzurum'un marka ismi olan Erkal, memleketinin tanıtımı için hep ön saflarda yer almıştı. İbrahim Erkal, bazı kesimler tarafından gördüğü vefasızlığa karşı sitemini ise, ' Erzurum uzak şehir, dostuna tuzak şehir' adlı şarkısı ile dile getirmişti.

 

İŞTE O ŞARKI SÖZLERİ

Erzurum uzak şehir 
Dostuna tuzak şehir 
Haramiler el koymuş 
Bizlere yasak şehir 

Boynunu buken göz yaşı döken 
Yetinmi kaldın öksüzmü kaldın 
Can can can Palandöken 

Erzurum özel şehir 
Yahşi ve güzel şehir 
Kimlere uazk olmuş 
Kimlere tüzel şehir 
Kimlere tekel şehir 

Boynunu buken göz yaşı döken 
Yetim mi kaldın öksüzmü kaldın 
Can can can Palandöken 

 

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler