Kamil Koç'un Bölge Müdürü Fatih Uğur Oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 23.03.2016 17:00:00
Kamil Koç Turizm, Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğünü Fatih Uğur’a teslim etti.
Kamil Koç'un Bölge Müdürü Fatih Uğur Oldu

RADARHABER / ERZURUM 
Türkiye'nin ilk seyahat firmalarından biri olan Kamil Koç Turizm, Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğünü Fatih Uğur’a teslim etti.
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ve bir çok ulusal firmada yöneticilik yapan Fatih UĞUR, Karagül Grup Genel Müdürlüğü ve Kamil Koç Turizm Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne getirildi. Görevlendirmenin ardından daha başarılı bir süreç için kollar sıvayan Fatih Uğur, “Öncelikle, beni bu göreve layık gören Karagül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Menderes Karagül’e ve Kamil Koç ailesine teşekkür ediyorum. Kamil Koç, ulaşım firması olarak özellikle bölgemizde çok fazla yıpratılmak istendi. Asılsız iddialarla topluma farklı gösterilmeye çalışıldı.  Bizim burada asli görevimiz, müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sunmak ve onları en iyi şekilde ağılamaktır. Bu hizmetlerimizin neticesinde Kamil Koç olarak ne kadar kaliteli ve dürüst olduğumuzu zaten görecektir.” dedi. Konuşmasında Karagül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Karagül’e de değinen Uğur; “Kamil Koç’un vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra,  başta Erzurum ve Erzincan olmak üzere tüm Doğu Anadolu’nun büyük bir kazanımı daha var. Karagül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Menderes Karagül tam bir hizmet aşığı. Mütevazi, dürüst, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu savunan ve bu minvalde çalışmaların sürdürülmesini sağlayan bir hizmet adamı. Böyle birinin hizmet etmek için o kadar bölge arasından Doğu Anadolu’ya talip olmuş olması bölgemiz için bir şanstır.” dedi. 
Kamil Koç’un sunmuş olduğu kaliteli hizmet ve misafir perverlik çıtasını, daha da yükseklere çıkarmak için çalışacağını belirten Uğur, “Aldığımız bu ağır görevin sorumluluklarının farkındayız.  Allah’ın izniyle bize teslim edilen bu emaneti canla, başla taşıyacağız. Ve inanıyorum ki yakın süreçte atacağımız adımlarla bölge halkına tam anlamı ile ulaşarak onlara hak ettiği hizmeti Kamil Koç kalitesiyle sunacağız. 15 Nisan’dan itibaren başta Oltu olmak üzere, Erzurum Merkez ve Erzurum’un bütün ilçelerine de aynı hizmet anlayışıyla seferlerimiz devam edecektir.” dedi. 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler