Karadayı'dan kaçırılmayacak fırsat

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 03.10.2013 19:30:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da konut sektörünün lider kuruluşu olan Karadayı Holding, dev bir kampanyaya daha imza atıyor. New City projesi ile Erzurum'da bir ilki gerçekleştiren Karadayı Holding, şimdi de Türkiye'nin dev holdinglerinin bile yapamadığını hayatiyete geçirerek, 120 ay vadeli, sıfır faizli ve sabit fiyat garantili konut satışına başladı. Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, New City konutları için özel olarak başlatılan kampanyayı Karadayı Finans'ın desteklediğini belirterek, "Herkesin ev sahibi olması için bir kez daha elimizi taşın altına koyduk. Bu kampanyada banka yok, kefil yok ve faiz yok, sadece ve sadece Karadayı var" dedi.
 
 
'EV SAHİBİ OLMAYAN KALMASIN'
Eski İmar İskan Evleri'nin yerine iki bin 200 konutluk New City projesini başlatan ve Erzurum'da bugüne kadar yapılmış en kapsamlı konut projesinin altına imzasını atan Karadayı Holding, "Ev sahibi olmayan kalmasın" sloganıyla dev bir kampanyaya start verdi.

New City için özel olarak başlatılan kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunan Karadayı Holding, bankasız, kefilsiz, hepsinden de önemlisi faizsiz ve sabit fiyat garantisiyle herkesi ev sahibi yapma kararı aldı. Karadayı Finans ile 120 ay, sıfır faizli kredi imkanı getirdiklerini açıklayan Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, "Yüzde 30 peşinat vermek koşuluyla, 120 aya varan taksit imkanları sunuyoruz. Karadayı Finans, 120 aya varan taksitleri sıfır faiz ve sabit fiyat garantisiyle sunuyor. Yani New City konutlarından ev sahibi olmak için kampanyaya katılacak olan müşterimizin, bugün başladığı taksit miktarı 120 ay boyunca değişmeyecek. Erzurum için Karadayı Holding olarak bir kez daha elimizi taşın altına koyuyoruz. Kampanyamıza halkımızın büyük ilgi göstereceğini düşünüyoruz" dedi.   

Etiketler : Erzurum, Karadayı, konut, kampanya,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler